Uusimmat

Viime vuoden odotettu seikkailupeli oli iso pettymys monille – tänään se saapui viimeinkin Steamiin

21.06.2022 22:10 Muropaketin toimitus

Oddworld: Soulstorm -pelin ehostettu versio rantautui Steamiin. Viime vuonna julkaistu peli sai vuosien odotuksen jälkeen laimeat arviot.

Viime vuonna ilmestynyt Oddworld: Soulstorm oli etukäteen yksi vuoden odotetuimmista peleistä, mutta sen vastaanotto jätti paljon toivomisen varaa. Pelin keskiarvo Metacriticissä on alustasta riippuen 66-73, eikä peli pärjännyt paremmin myöskään käyttäjäarvioissa.

Alkuperäisen julkaisun jälkeen peli sai ehostetun version uuden sukupolven konsoleilla ja rantautui myös Xbox-alustoille, ja nyt se on viimein ilmestynyt myös Steamissa. Pelin PC-versiolla oli nimittäin rajattu yksinoikeussopimus Epic Games Storen kanssa, mutta nyt se on viimein päättynyt.

Steamiin rantautui tietysti paranneltu Enhanced Edition -versio pelistä, ja siitä on ladattavissa myös demoversio. Jää nähtäväksi, kuinka hyvin kulttipelisarjan tuorein osa menestyy uudella kauppapaikalla.

Muropaketin arviossa Oddworld: Soulstorm sai kritiikkiä muun muassa siitä, että se nojaa liikaa pelisarjan ensimmäisiin osiin, eikä tee riittävästi mitään uutta. Kriitikkomme kirjoitti:

”Lopputulemana on siis aika keskinkertainen peli, joka tuntuu Oddworldilta, mutta ei nouse pelisarjan parhaimmistoon oikein miltään osin. Kehittäjien toivoisikin tekevän seuraavaksi jotain oikeasti uutta.”

LUE MYÖS: ”Epätasainen, buginen ja liian vähän uudistuksia” – Arvostelu Oddworld: Soulstorm on selkeä pettymys