Viime vuoden parhaisiin peleihin lukeutuva Thumper ilmestyy Switchille toukokuussa

05.05.2017 17:36 | Muropaketin toimitus

”Rytminen väkivaltapeli” Thumper kääntyy toukokuun lopulla myös Nintendo Switchille.

Drool-studion kehittämä rytmipeli Thumper ilmestyy myös Nintendo Switchille, kerrotaan pelin virallisella Twitter-kanavalla. Asiasta uutisoivan Game Informerin mukaan peli ilmestyy Nintendon uutuuskonsolille 18. toukokuuta, ja se tulee kustantamaan 19,99 dollaria. Pelin Switch-versio ei luonnollisesti sisällä PC:llä ja PlayStation 4:llä nähtyä VR-moodia, sillä Nintendon konsolille ei ole tarjolla yhteensopivaa VR-laitetta.

Virallisen kuvauksen mukaan ”rytmistä väkivaltaa” tarjoileva Thumper on näyttävä ja psykedeelinen rytmipeli, jossa pelaaja ohjastaa kiiltävää avaruuskoppakuoriaista. Domen kriitikko antoi pelin PS4-versiolle täydet viisi tähteä, ja peli nousi yhdeksi viime vuoden parhaimmista peleistä.

“Thumperin nostaa vuoden parhaiden pelien listalle ennen kaikkea se, että siinä on yllättävän paljon syvyyttä. Monen hyvän pelin tavoin se opettaa pelaajalle juuri sen verran, että pysyy hengissä, mutta sisältää sen jälkeen paljon kaverilta toiselle kiertäviä kansantarunomaisia kikkoja. Sellaisia, joiden avulla C:n keskiarvolla läpäisty kenttä muuttuu A:n tai S:n keskiarvoksi, ja joiden avulla pystyy kipuamaan leaderboardeilla.”

Koko arviomme voit lukea tästä, ja alta näet pelin alkuperäisen julkaisutrailerin.

Muita toukokuussa ilmestyviä pelejä löytyy aiemmasta artikkelistamme:

Toukokuussa ilmestyy Prey, Friday the 13th ja monta muuta kiinnostavaa peliä

Nintendo Switch
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat