UUSIMMAT

Viime vuoden superyllättäjä Divinity: Original Sin –roolipeli saa jatko-osan, joka haluaa Kickstarter-roposi

12.08.2015 19:00 | Jukka O. Kauppinen

Viime vuonna julkaistu Divinity: Original Sin oli harvinaisen hyvä Kickstarter-sijoitus. Pienellä rahalla näet sai yhden vuoden – ellei jopa ihan kertakaikkisen parasta – parhaimpiin lukeutuvan roolipelin. Sama halutaan tehdä nyt uusiksi, jatko-osan muodossa.

Pelikehittäjä Larian Studios esitteli Divinity: Original Sin II:n ja ilmoitti, että sen Kickstarter-keräys avautuu 26.8.

Mutta miksi Kickstater? No, studiopomo kertoo, että ”Divinity ei olisi sama peli ilman joukkorahoittajia ja early access –ostajia. Heitä oli paljon ja he auttoivat meitä menemään suuntiin, joita emme alkujaan edes olleet osanneet ajatella. Tämä yhteisö oli meille hyvin tärkeä, ja uuden pelin tekeminen ilman heitä olisi todella vaikeaa.”

Tekijät toteavat myös, että ”meillä on rahaa tehdä peliin joitakin siistejä juttuja, mutta pystymme viemään ne tarpeeksi, todella pitkälle vain teidän avullanne. Ehkäpä me pystymme tekemään todella, todella siistejä juttuja, jos saamme Kickstarterin kautta riittävästi lisärahoitusta.”

Larianit lupailevat lisätietoja elokuun mittaan.

Lisätietoja: Returning to Kickstarter

Lisätietoja: http://divinityoriginalsin2.com

Lisää aiheesta

Divinity: Original Sin (Mac, PC) 

Hurjan hyvä roolipeli Divinity: Original Sin julkaistaan uusille uberkonsoleille 

Mulkaisu: Divinity: Original Sin 

Toimituksen suosikkipelit 2014: Juhan valinnat