Viimeisin Dragon Age: Inquisition -lisäri vihjailee jo tulevasta

12.09.2015 12:00 Juho Anttila

Viime vuoden massiivisin roolipelikokemus, Dragon Age: Inquisition on laajentunut kolmen merkittävän tarinapohjaisen lisärin muodossa. Jaws of Hakkon esitteli uuden alueen ja paljon haastavaa lisäpelaamista, The Descent vei takaisin Deep Roadille ja uusin, Trespasser vei inkvisiittorin tarinan loppuun, ainakin toistaiseksi.

Jos lisärin lopussa esitettyjä vähemmän piilotettuja vihjauksia on uskominen, Dragon Age -pelattavaa on luvassa lisää. Lisärin lopussa nimittäin esitetään erittäin alleviivaavasti, että matka vie seuraavaksi Tevinteriin. Kyseinen alue on vilahdellut Dragon Age -peleissä toistuvasti, mutta paikan päällä ei olla päästy käymään vielä kertaakaan. Toistaiseksi Dragon Age -pelaaminen on keskittynyt Fereldanin ja Orlaisin alueille.

Koska Trespasser on ainakin tähän mennessä kerrotun perusteella Dragon Age: Inquisitionin viimeinen yksinpelilaajennus, on todennäköistä, että uudet seikkailut koetaan vasta seuraavan täysimittaisen Dragon Age -pelin parissa. Tätä saadaan puolestaan odotella vielä hetki jos toinenkin, sillä BioWarella on tällä hetkellä kädet täynnä tulevan Mass Effect: Andromeda -seikkailun ja ihan uuden IP:n parissa.

Lopuksi varoituksen sana lähteitä klikkaileville: Eurogamerin alkuperäisuutinen spoilaa Dragon Age: Inquisitionin ja Trespasserin tapahtumia huomattavasti tässä esitettyä roisimmalla kädellä. Klikkaukset siis omalla vastuulla.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: Dragon Age –kotisivu

Lisää aiheesta

Seuraava Dragon Age -lisäri tarjoaa odotettuja vastauksia

Päivityksen paikka? PS3 ja Xbox 360 saavat yhä vähemmän lisärirakkautta

Arvostelussa Dragon Agen lisäri – “hyvällä tavalla Inquisitionin ehkä haastavin matsi”