Uusimmat

Villi faniteoria kerää suosiota internetissä – Onko ”ikuisesti 10-vuotias” Pokémon-sarjan keulakuva Ash Ketchum saamassa tyttären?

18.12.2022 12:52 Muropaketin toimitus

Pallet Townista 25 vuotta sitten alkanut Ashin ja Pikachun yhteinen matka kestää enää 11 jakson verran. Seuraavassa sarjassa seikkaileva päähenkilö saattaa olla Ashin tytär.

Hiljattain Pokémon-mestaruuden voittaneen Ashin ja Pikachun viimeiset 11 jaksoa näytetään Japanissa tammikuussa 2023. Pokémon-sarja tietysti jatkuu tulevaisuudessakin, mutta uusien kasvojen voimin. Ashin tulevien viimeisten jaksojen trailerin voi katsoa alta.

Seuraavaksi Pokémon Violet- ja Scarlet -peleille omistetulla kaudella seikkailevat sinitakkinen tyttö, punahiuksinen poika ja pelien aloituspokemonit eli Sprigatito, Fuecoco ja Quaxly.

Kaikkiaan Ashin seikkailut ovat kestäneet jo yli 25 vuotta, sillä alkuperäinen Indigo League -sarja alkoi jo vuonna 1997. Erikoista kyllä, sankari ei ole siinä ajassa juurikaan vanhentunut. Ashin nykyistä ikää ei varsinaisesti sarjassa alleviivata, mutta vaikuttaa siltä, että sankari pysyy ikuisesti noin 10-vuotiaana.

Vanhentumista saattaa silti tapahtua vanhan ja uuden sarjan välillä. Erään vielä vahvistamattoman faniteorian mukaan yksi uusista päähenkilöistä olisi nimittäin Ashin tytär. Sinitakkisen Likon hiuksissa oleva klipsi näyttää nimittäin erehdyttävästi Ashin lippalakista tutulta symbolilta. Toki voi hyvin olla, että Ash on vain uuden hahmon ystävä, tai hiusklipsi on vain fanien iloksi piilotettu viittaus Ashin lippalakkiin.

LUE MYÖS: Arvostelu Pokémon Violet on historian rumin Pokémon-peli ja bugejakin siinä riittää

Muropaketin uusimmat