Uusimmat

Villi huhu: Half-Life 3 on open world -seikkailu

21.09.2012 09:00 Juho Anttila

Half-Life 3

Internetin pimeimpiä kujia pelottomasti tarpova Dome:n huhupartio näkee ja kuulee monenlaista outoa ja kauhistuttavaa. Kaksipäisiä lehmiä, maailmanlaajuisia salaliittoja ja viimeisimpänä uutta tietoa odotetusta Half-Life 3:sta. Tai ehkä tällä kertaa on kuitenkin kyse ”tiedosta”.

Ranskalainen pelisivusto Journaldugamer kertoo näet keskustelleensa luotettavan, Valvea lähellä olevan lähteen kanssa Half-Life 3:sta. Peli on kuulemma käynyt läpi pitkän, kaoottisen kehityskaaren, jonka aikana se on suunniteltu kokonaan uudestaan moneen kertaan. Tämän verran voi vielä uskoakin.

Jatko sen sijaan herättää jo enemmän skeptisiä ajatuksia. Peli on nimittäin kuulemma muuttunut avoimen maailman roolipelimäisiä elementtejä lainaavaksi seikkailuksi. Räiskintää ei olla unohdettu, mutta peliin on lisätty rutkasti paikkojen tutkimista, hahmonkehitystä ja puzzleja. Vaikutteita on otettu muun muassa Elder Scrolls -sarjasta.

Nopeimmat huomasivat, että nyt puhutaan Half-Life 3:sta, ei Episode Three:stä. Samaisen lähteen mukaan kyse on todellakin täysin uudesta seikkailusta. Julkaisupäivää ei ole vielä tarjolla, vaan peli on kuuleman mukaan ilmestymässä vasta joskus vuoden 2013 jälkeen.

Jaa-a, toteaa huhupartio. Huhuissa on monen monta sangen epäuskottavaa piirrettä, niistä päällimmäisenä se, että Valve muuttaisi suosikkisarjansa suunnan näin dramaattisesti. Myös kauas tulevaisuuteen sijoittuva julkaisuaika-arvaus herättää epäilyksiä. Vaan eihän sitä koskaan tiedä…

Lähde: Journaldugamer

Lisää aiheesta

Half-Life 3:a ei nähdä tänäkään vuonna

Half-Life 3 -mielenosoitus päättyi onnellisesti

Half-Life 2: Episode Three täytti kuusi vuotta!

Lue myös

FTL: Faster Than Light (Mac, PC)

Assassin’s Creed Utopia – ensikosketus mobiiliin taktiikka-assassinismiin

Cello Fortress on todella erilainen musiikkipeli

Obsidian: pelijulkaisijat yrittävät väärinkäyttää Kickstarteria