Uusimmat

Virtuaalitodellisuusräiskintä Gunjack kääntyy Oculus Riftille

14.03.2016 12:00 Juho Anttila

Yksi suurista virtuaalitodellisuuskysymyksistä on se, saadaanko laitteille riittävästi pelejä. Nyt, kun vekottimet saadaan vihdoin kauppoihin, realisoituu vastaus tähänkin vähitellen. Kyllä niitä pelejäkin näyttäisi olevan tulossa. Yksi näistä, Gunjack, on itse asiassa kerännyt jo mainetta ja kunniaa Samsungin Gear VR -virtuaalitodellisuuslaseilla.

Gunjack on ollut Gear VR:n myydyin peli julkaisustaan lähtien. Suosio mahdollistaa sen, että peli nähdään nyt myös Oculus Riftillä ja HTC Vivellä. Arcaderäiskinnän Oculus Rift -versio ilmestyy jo tämän kuun 28. päivä ja HTC Vive -versiota on lupa odottaa myöhemmin tänä vuonna.

Gunjackin PC-versio lupaa luonnollisesti korkeampaa resoluutiota, parempia ääniä, kohennettuja tekstuureita ja efektejä, saavutuksia ja muuta mukavaa. Peliä kehittävän CCP Gamesin tuottajana häärivä Jean-Charles Gaudechon kertoo studion väen olevan imarreltuja pelin saavuttamasta suosiosta. Miehen mukaan tekijöiden tavoitteena on venyttää käsitystä siitä, mitä virtuaalitodellisuudella voidaan saada aikaiseksi ja tuoda samalla Gunjack mahdollisimman monen pelaajan ulottuville.

Lähde: Videogamer

Lisätietoja: www.ccpgames.com

Lisää aiheesta

Sony vetää hanskapatentin käteen

Sony myöntää – Oculus Rift – on parempi kuin PlayStation VR

NASA luo Mars-planeetan virtuaalitodellisuuteen

Juho Anttila

Muropaketin uusimmat