Uusimmat

Voima on pian käsissäni – kiitos Kinect Star Warsin

08.02.2012 12:30 Jukka O. Kauppinen

On tullut aika. Aika voiman. Sillä Microsoft ja LucasArts vahvistivat lopultakin sekä Kinect Star Wars -pelin että sen kera kauppoihin saapuvan Xbox 360 -erikoismallin julkaisun. Molemmat saapuvat kauppoihin 3. huhtikuuta 2012.

Kinect Star Wars tarjoilee muun muassa viisi pelitilaa, jotka ovat Jedi Destiny: Dark Side Rising, Podracing, Rancor Rampage, Galactic Dance Off ja Duels of Fate.

Tuoreita uusia paljastuksia pelistä ovat myös Jedi Destiny -tilan avaruustaistelut, kiiturit ja maakiiturit, kaksintaistelut legendaarisia pahiksia vastaan, Duels of Fate -pelitila jossa teroitetaan jeditaitoja pimeää puolta vastaan ja Galactic Dance Off -tila.

Galactic Dance Off? Kyllä. Nyt tulee copypaste:

Star Wars -aiheisia poppibiisejä pursuava tila, jossa jeditaitojaan vielä hiovat kokelaat voivat pitää tauon tanssilattialla Darth Vaderia vastaan taistelemisesta tai vetää omia liikkeitä soolotyyliin.

Xbox 360 Limited Edition Kinect Star Wars -konsolipaketti sisältää yksinoikeudella tanssitilaa varten avattavissa olevan C-3PO:n. Nämä uudet paljastukset ja 3D-pelimahdollisuus vahvistavat entisestään Kinect for Xbox 360:n koko perheelle sopivan pelivalikoiman suosiota.

Kiitos tästä. Dance off with Darth Hoff.

 

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

Lisää aiheesta

EA: The Old Republicilla menee hyvin, mutta…

Star Wars Episode 1: Phantom Menace (PC)

Star Wars Jedi Outcast: Jedi Knight II (PC)

Star Wars: The Old Republic (PC)

Lue myös

Alan Wake ja hämähäkkejä kauheissa uusissa kuvissa

Blizzard avasi oman valuuttansa

Commodore: A Company on the Edge – upea historiateos kovissa kansissa

Selviytymiskauhua upealla asenteella – ennakossa I Am Alive