Voita MotorStorm Apocalypse -peli ja Black DualShock -ohjain

22.03.2011 22:00 | Jukka O. Kauppinen

MotorStorm-festarit repivät Monument Valleyn, Tyynenmeren saaren ja Napapiirin auki. On aika lähteä Kaupunkiin… joka on valtavan maanjäristyksen kourissa. Voita nyt Dome.fi:n kilpailussa MotorStorm Apocalypse -peli PS3:lle. Kaupan päälle saat Black DualShock -ohjaimen!

Hylätty metropoli on täydellinen leikkikenttä genrejä rikkovalle, täysin uudelleen MotorStorm-toimintafestarille. Unohda perinteiset katukisat ja nauti vauhdikkaasta ajotoiminnasta vapisevien pilvenpiirtäjien huipuilla, runnelluissa rakennuksissa, metrotunnelien uumenissa ja vääntyneillä silloilla – samanaikaisesti kun maanjäristykset repivät reaaliajassa kaupunkia hajalle!

Haasta täysin muokattavissa olevalla ajoneuvollasi muut hullut kuskit, kun ryövärit ja sotilasurakoitsijat taistelevat kaupungin jämistä. Liity maailmanlopun bileisiin!

Osallistu skabaan: Voita MotorStorm Apocalypse -peli ja Black DualShock -ohjain PS3:lle!

Lisää aiheesta

Motorstorm: Apocalypse (PS3)

Tuorein Motorstorm-sarjan osa vie pelisarjan uudenlaiseen ympäristöön ja lisää kuvioihin tarinaa. Joskus käy kuitenkin niin, että kaikki uudistukset eivät ole hyväksi.

Heti alkuun on todettava, että pelin nimi on hieman harhaanjohtava: tämä nimenomainen maailmanloppu sijoittuu puhtaasti yhden kaupungin alueelle. Se kaupunki onkin sitten vähän normaalia isompi, sillä The City on mallia ”futuristinen megalopolis”, jossa asuu miljoonia ihmisiä, jota hallitsee Paha Yhtiö ja niin edelleen.

Lue myös

Ajankohtaista pelihistoriaa: Commando Libya

Ajankohtaista pelihistoriaa: Stealth Fighter ja Libyan ilmapuolustuksen salaisuudet

Homefront (PC, PS3, Xbox 360)

Kinect-pelit testissä: Crossboard 7, Dance Evolution, Dance Paradise, Fighters Uncaged, Get Fit With Mel B, Motion Sports, Sonic Free Riders, Sports Island Freedom ja Zumba Fitness