UUSIMMAT

Voita palkintoja ja kerro mielipiteesi free to play -peleistä!

15.12.2014 22:00 | Miikka Lehtonen

Meillä kaikilla on varmasti mielipiteemme ilmaispeleistä ja niihin liittyvistä ilmiöistä. Mielipiteitään voi kertoa foorumeilla ja chatissa, mutta eipä se siellä mitään hyödytä. Vaan nyt hyödyttää, sillä asiaa tutkitaan tieteellisesti ja kunnolla.

Tampereen yliopiston pelitutkimusryhmän Free2Play-hankeessa tutkitaan free-to-play-pelien pelikokemusta. Tutkimus on edennyt vaiheeseen, jossa halutaan kuulla mielipiteitä pelaavalta kansalta, eli meiltä. Tyhjin käsin ei kyselyyn tarvitse osallistua (ainakaan onnekkaiden) vaikka tieteen auttaminen ei palkkioksi riittäisikään, sillä jaossa on pelejä ja elokuvalippuja, jotka arvotaan kyselyn täyttäneiden kesken.

Tampereen yliopiston edustajat kertovat tutkimuksesta tarkemmin:

Tutkimuksen tavoitteena on analysoida pelikokemusta, kuluttajakäyttäytymistä ja palvelusuunnittelua free-to-play-peleissä. Käsillä oleva kysely keskittyy pelikokemuksiin‏. Lisätietoa Free2Play-hankkeesta löytyy osoitteesta http://free2playproject.wordpress.com ja pelitutkimusryhmästä osoitteesta http://gamelab.uta.fi. Tutkimusryhmään voit ottaa yhteyttä sähköpostitse free2play@uta.fi.

Kyselyyn voi vastata oheisen linkin kautta. Kannattaa, sillä tämä on tehokas tapa vaikuttaa.

Linkki: vastaa kyselyyn