Voita upea Killzone 3: Helgast Edition

21.02.2011 16:00 | Jukka O. Kauppinen

Nyt jos koskaan kannattaa osallistua. Ei väliä oletko ISA:n vai Helghan-planeetan avaruusnatsien puolella, sillä voittaessasi sinut värvätään automaattisesti helgastien riveihin. Koska et vain voi vastustaa Killzone 3 – Helghast Edition -paketin vetovoimaa.

Hurja paketti sisältää upea käsinmaalatun Helghast-sotilaan kypärän, jonka sisältä löytyy pelin Collector’s Edition -versio, 100-sivuinen Killzone 3 -taidekirja sekä DC Unlimited Helghast scout -figuuri. Ja PSN-koodi, jolla peliin saa kaikenlaista herkkua.

Osallistu ja voita: Killzone 3 -kilpailu: Voita omaksesi pelin harvinainen Helghast Edition -versio!

Lisää aiheesta

Killzone 3 (PS3)

Sen lisäksi että toiminta on sulavampaa, myös pelin tarinalle on annettu enemmän painopistettä. Vielä Killzone kakkosessa päähenkilöt jäivät melko etäisiksi, pahiksista puhumattakaan. Killzone 3 rakentaa tarinaansa enemmän sekä sotilaiden välisen kemian että helghastien sisäisen valtataistelun kautta, antaen näille pikku heilaajille viimein kunnolliset kasvot ja motiivit.

Tarina kuljettaa sotilasjoukkoa ympäri Helghania sademetsistä lumipeitteisille vuorille, tarjoten huomattavasti vaihtelevampia maisemia kuin Killzone 2:n teollisen ruskean kaupunkimiljöön. Laajempi skaala näkyy myös isompina taisteluina, laajempina kenttinä ja kasvaneena ajoneuvo-osioiden määränä. Avaruustaisteluakin on mukana, joskin hieman eri tavoin toteutettuna kuin esimerkiksi Halo: Reachissa.

Killzone 3 ja Guerrilla Gamesin Jan-Bart van Beek – kuuntelemme fanejamme

Killzone 3 pyrkii myös olemaan vähemmän skriptattu. FPS-räiskinnöissä esiintyy parjattu mutta silti varsin suosittu ”tehokeino”, jossa peli spawnaa jatkuvalla syötöllä lisää vihollisia kunnes pelaaja ylittää jonkun näkymättömän rajan. Näitä kohtauksia nähtiin ikävä kyllä myös Killzone 2:ssa, mutta van Bart lupaa ettei kolmosessa tällaisia kohtia ole ensimmäistäkään. Ja kuten arvostelustamme selviää, mies ei tämän suhteen puhunut niin sanotusti potaskaa.

Kaiken kaikkiaan Jan-Bart van Beekin tapaamisesta välittyi samanlainen positiivinen fiilis kuin myöhemmin itse pelistä. Koko touhusta näkyy usko omaan hommaan ja siihen että ollaan valmiita kuuntelemaan palautetta ja myös toimimaan sen mukaan. Onneksi tämä näkyy myös lopputuloksessa.

Muropaketin uusimmat