UUSIMMAT

Vuoden suurimmat turpakäräjät alkavat juuri näillä hetkillä

12.07.2013 16:30 | Eric Hartin

Heinäkuu on taistelupelaajien tapahtumien kannalta nannaa. Kuun lopussa Suomessa jyllää Rautanyrkki, mutta tänä viikonloppuna luvassa on Evolution 2013 – tai vain EVO näin kavereiden kesken.

Tänä vuonna Evolution 2013 -turnaukseen on ilmoittautunut yhteensä yli 6000 henkilöä eri peleihin. Näistä Street Fighter 4 Arcade Edition 2012:een ilmoittautuneita on yli 1500 ja Ultimate Marvel vs Capcom 3:een ilmoittautuneita yli tuhat.

Virallisia pelattavia pelejäkin on ennätysmäärä: kokonaista yhdeksän. Ne ovat Street Fighter 4 Arcade Edition 2012, Ultimate Marvel vs Capcom 3, King of Fighters XIII, Injustice: Gods Among Us, Mortal Kombat 9, Persona 4 Arena, Tekken Tag Tournament 2, Street Fighter x Tekken sekä äänestyksissä ja lahjoituksissa voittanut Super Smash Bros. Melee.

Unelmamatsien listalle mahtuu jo muutama pettymyskin, mutta saamme jännätä seuraavia asioita: Onko Daigo Umehara oppinut edellisestä kerrastaan Infiltrationia vastaan? Viekö koko vuoden Marvel-turnauksia dominoinut Christopher Gonzales ykköspallin tänä vuonna vai onko luvassa yllätyksiä? Entä viekö pelätty Scoprion Injusticen?

Valitettavasti uusintaa edellisvuoden King of Fighters -finaalista emme pääse näkemään, sillä toinen finalisteista ei pääse ottelemaan.

Tapahtumalla on kolme virallista nettistreamiä, minkä lisäksi usealla pelillä on myös oma kanavansa, mistä mähinää voi katsella. Esimerkiksi Tekkenillä sekä Smashillä on virallisen kanavan ulkopuolella myös omat kanavansa, jos yleisen taistelupelien lisäksi haluaa katsella vain jonkin tietyn pelin meininkiä. Ajat ovat paikallisia, joten suomalaisten kelloihin kantsinee lisätä 10 tuntia.

Suomalaisittain show alkaa tänään kello 18 reikä reikä.

Kaikki viralliset kanavat: http://evo.shoryuken.com/live

Lisää aiheesta

EVO 2012 kokoaa maailman taistelijat saman katon alle

EVO 2012 oli korealaisten juhlaa

EVO-turnauksen kahdeksanvuotias ihmelapsi jyrää

Street Fighter –mestari jäi EVOn neljänneksi