Uusimmat

Vuoden sympaattisin peli saa jatkoa!

23.05.2016 11:15 Miikka Lehtonen

Vuoden söpöin peli taisi tulla Ruotsista. Sympaattinen Unravel kertoi tarinan lankaukko Yarnysta ja tämän seikkailusta läpi erään ihmiselämän. Peli pokkasi Domeltakin komeat pisteet ja on löytänyt yleisönsä, joten ei ole hirveä ihme, että jatkoa on tulossa.

Netissä huhuiltiin jo viime viikolla sitkeästi Unravel 2:sta. Pelin tuottaja ja Yarnyn luoja ehti jo kiittelemään, että on kiva tehdä jatkossakin yhteistyötä EA:n kaltaisen kumppanin kanssa, mutta mitään virallista infoa ei ollut tarjolla. Nyt on. Destructoid-saitti kun tietää kertoa saaneensa EA:lta virallisen vahvistuksen sille, että ruotsalaisen ColdWood Interactiven jatkuvan yhteistyön nimissä kehittämä peli on kuin onkin Unravel 2.

Jää nähtäväksi, miten idea käytännössä toimii. Unravelissahan sympaattinen Yarny kulki valokuvien kautta erään ihmiselämän hyviin ja huonompiin hetkiin, tarkastellen niitä sitten ruohotason perspektiivistä. Tarina sai tyydyttävän päätöksensä, joten mitenköhän tästä mennään eteenpäin? En oikeastaan malttaisi odottaa, että saamme sen tietää.

Lähde: Destructoid

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat