Vuoden tähän mennessä kehutuin peli ilmestyy tänään – ”Loistava peli kaikille toimintakauhun ystäville”

24.03.2023 08:00 Muropaketin toimitus

Tänään ilmestyvä Resident Evil 4:n uusintaversio on saanut erinomaisen vastaanoton.

Tänään on kauhupelien ystäville suuri päivä, sillä tänään ilmestyy viimeinkin Resident Evil 4:n täysverinen remake-versio. Pelin arvostelut julkaistiin jo viime viikolla, jolloin se kipusi hetkeksi aivan vuoden kehutuimman pelin paikalle. Sittemmin tilanne Metacriticin listalla on elänyt, mutta jos remasterointeja ja uudelleenjulkaisuja ei lasketa, Resident Evil 4 on yhä vuoden kehutuin uusi pelijulkaisu.

Resident Evil 4 oli ennestäänkin loistavassa maineessa pelaajien keskuudessa, ja Capcomin uusintaversio näyttää onnistuneen elävöittämään 18-vuotiaan klassikkopelin aivan uudelle tasolle. Jollain ihmeellä remake on saanut vielä enemmän kehuja osakseen, kuin sitä edeltäneet Resident Evil 2:n ja 3:n uusintaversiot.

Muropaketin arviossa uutukaista ylistettiin näin:

”Resident Evil 4 on loistava peli kaikille tiivistunnelmaisen, nopeatempoisen toimintakauhun ystäville. Peli herättää varmasti alkuperäisen Resident Evil 4:n faneissa nostalgisia muistoja. Toisaalta myös kokonaan uudet fanit voivat nauttia pelistä täysin sydämin, vaikka Resident Evilit olisivat uusi tuttavuus.”

LUE MYÖS: Arvostelu Resident Evil 4 on nyt parempi kuin koskaan

Resident Evil 4 ilmestyy tänään, 24. maaliskuuta PC:lle, PS4:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle.