Uusimmat

Vuoden turhin comeback? Yli 20-vuotias pelisarja teki paluun, mutta sai laimean vastaanoton

30.05.2022 17:46 Muropaketin toimitus

Kao the Kangaroon uusi tuleminen ei näytä nostavan sitä ylös keskinkertaisuuden suosta.

Jos olet innoissasi uudesta Kao the Kangaroo -pelistä, taidat olla vähemmistössä. Tate Multimedian kehittämä pelisarja teki nimittäin viime viikolla comebackin vuosien hiljaiselon jälkeen, eikä pelistä ole silti pidetty mitään erityistä meteliä.

Kao the Kangaroo on vuonna 2000 käynnistynyt tasohyppelysarja, jonka pääosassa pomppii nyrkkeilevä kenguru nimeltä Kao. Pelisarja hyytyi aikanaan kolmeen osaan, jotka eivät saaneet valtavasti ylistystä osakseen, eikä nyt ilmestynyt neljäs peli näytä kaavaa rikkovan.

Uutukaisen keskiarvo on Metacriticissä alustasta riippuen 61-69, eikä peli ole monia kehuja saanut osakseen. Pelin suurin ongelma näyttää olevan, ettei se tuo peligenreen mitään uutta, eikä Kao ole mikään suosittu hahmo Crash Bandicootin ja Spyro the Dragonin tapaan.

”Lyhyt ja erittäin helppo Kao the Kangaroo ei voita puolelleen ketään, joka ei erityisesti hinkua uutta 3D-tasohyppelyä”, toteaa esimerkiksi PC Invasion.

Steamin käyttäjäarvioissa peli on sentään saanut 83 prosenttia myönteisiä arviota, mutta arvosteluja on vasta reilut sata postattuna. Eli mitään valtavaa huomiota peli todellakaan ole herättänyt.

Kao the Kangaroo on saatavilla PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle ja Nintendo Switchille.

Muropaketin uusimmat