Uusimmat

Vuosi sitten ilmestyneen pelin GOTY-versiosta kiskotaan 120 euroa

06.10.2022 16:20 Muropaketin toimitus

Far Cry 6:n uusi laajennettu versio kustantaa melkein kaksinkertaisen hinnan peruspeliin verrattuna.

Far Cry 6 -räiskintäpeli Game of the Year -versio herätti kummastusta jo etukäteen, sillä käytännössä mikään taho ei ole nimennyt vuosi sitten ilmestynyttä peliä vuoden parhaaksi. Nyt Video Games Chronicle kertoo, että juuri ilmestynyt GOTY-versio on myös poikkeuksellisen kallis.

Vaikka Far Cry 6:n julkaisusta on jo vuosi, maksaa uusi GOTY-julkaisu esimerkiksi PlayStation Storessa 119,95 euroa. Se on enemmän kuin peruspeli ja Season Pass yhteenlaskettuna ja täyteen hintaan.

Paketissa on kyllä runsaasti sisältöä. Mukana tulevat kaikki aiemmat DLC-laajennukset, tuleva Lost Between Worlds -lisäosa, Far Cry 3 Blood Dragon Classic Edition sekä pienempiä lisäsisältöpaketteja. Tästä huolimatta hinta on poikkeuksellisen tyyris vuoden vanhalle pelille. Jo pelkkä peruspelin omistajille tarkoitettu Game of the Year Edition Upgrade Pass -päivitys kustantaa täyden pelin verran, 59,95 euroa.

Far Cry 6 ei ollut mikään arvostelumenestys, eikä se tosiaan voittanut mitään merkittäviä pelipalkintoja. Myös Muropaketin arviossa Ubisoftin peli sai vain kolme tähteä, eikä noussut edeltäjiensä tasolle.

LUE MYÖS: Arvostelu Far Cry 6 on selvä Ubisoft-peli hyvässä ja pahassa – ”10 vuoden jälkeen alkaa jo olla ähky”