War Thunder valmistautuu voitonpäivään

03.05.2015 14:00 | Jukka O. Kauppinen

Mainio nettisotapeli War Thunder rysäytti linjoille lähestyvän voitonpäivän – eli toisen maailmansodan Euroopan puoliskon päättymisen – kunniaksi oikein ison päivityksen. Weapons of Victory eli versio 1.70.1945 toi kasan uusia kulkuneuvoja ja skinejä vanhoihin, joilla juhlistetaan Euroopan sotanäyttämön hiljentymistä keväällä 1945. Lisäksi peli sai uusia, huikeita karttoja.

Kartat: ovat muuten hienoja! Normandia, Hürtgenin metsä ja Berliini ovat laajoja, erittäin monipuolisia ja mahtavia paikkoja sotia. WT-veteraanillekin on kiva saapastella uusissa maisemissa, joissa näkökentät ja väijypaikat voivat olla odottamattomiakin.

Pelissä pyörii nyt myös teeman mukaisia Tournament-matseja, joissa soditaan uusissa ja vanhoissa maisemissa loppusodan hengessä.

Yhteensä pätsi toi peliin 40 uutta/maalattua kulkuneuvoa ja paljon kaikenlaista koodillista päivitystä.

Lisätietoja: War Thunder proudly announces the 1.70.1945 ”Weapons of Victory” major update

Lisätietoja: http://warthunder.com

 

Maan tasalla ohjastan uljasta T-34-panssarivaunuani metsän läpi. 600 metrin päässä on yksinäinen Panzer, joka saa kylkeensä tuntuvan pusun panssarikranaatistani. Hymähtelen iloisesti katsellessani miten Panzer leviää kuin ankanpaska ympäri metsää. Iloni jää lyhyeksi, kun näen vasemmalla toisen vihollistankin vyörymässä minua kohti. Ammun sitä kerran mutta kranaatti kimpoaa Tiikerin paksusta etupanssarista. Yksi Tiikerin 88-millinen karjaisu riittää ammusvarastoni räjäyttämiseen. Sotaretketkeni päättyi tähän.

Tämä on War Thunder.

War Thunder (Linux, Mac, PS4, PC) 

 

 

Lisää aiheesta

Toimituksen suosikkipelit 2013: Jukka 

War Thunder – vähäsen videoita 

War Thunder vs World of Warplanes – f2p-lentosimujen sota 

Muropaketin uusimmat