War Thunderin sota laajenee merelle

12.08.2016 14:31 | Jukka O. Kauppinen

Ilma- ja panssarisodallaan ihastuttanut ilmainen sotapeli War Thunder laajenee taas merkittävästi, ja jokseenkin luonnolliseen suuntaan. Nimittäin merisotaan.

War Thunder: Naval Battles käynnistyy myöhemmin tänä vuonna alkavalla Knights of the Sea -betasodalla, jossa torpedoveneet, tykki- ja ohjusveneet, rannikkovartioalukset ja sukellusvenetorjujat ottavat yhteen. Luvassa on siis tässä vaiheessa vähän nopeatempoisempaa merisotaa kevyillä yksiköillä.

Koska War Thunderissa kaikki aselajit mättävät lopulta samoilla areenoilla, ei merelle voida tuoda suuria taistelulaivoja ja raskaampia yksiköitä, koska niillä operointi nyt vain olisi ihan liian hidasta ja kömpelöä WT:n taistelujen mittakaavassa. Niinpä sotahommia käydään kevyillä laivastoyksiköillä, joilla ehtii tehdä muutakin kuin ampua pari täyslaidallista ja kääntyä kerran 90 asteen verran ennen kuin match over kilahtaa ruuduille.

Alkuvaiheessa merisodasta maksaville tarjoillaan muun muassa neuvostoliittolainen jokitykkivene Project 1124 ja yhdysvaltalainen PT-109-torpedovene. Molemmat löytyvät myös pelin suljetusta betasta, sitten aikoinaan.

Lisätietoja: http://warthunder.com/en/news/?tags=Development

Lisätietoja: http://warthunder.com/en/

War Thunder
Kaikki jutut aiheesta