UUSIMMAT

Warhammer 40K -korttipeli Space Wolf sai trailerin

29.11.2013 11:00 | Juho Anttila

Space Wolf

Maailman paras scifiuniversumi, Warhammer 40,000 on ollut viime aikoina ahkeran digiversioinnin kohteena. Pelejä ilmestyy tai on ilmestymässä lukuisilta eri tekijöiltä. Yksi hieman erikoisemmalta vaikuttavista teoksista on venäläisen HeroCraftin toteuttama Warhammer 40K: Space Wolf.

Ilmaispelattava Space Wolf sekoittaa keskenään vuoropohjaista taktista taistelua ja keräilykorttipeleistä tuttua pakanrakentamista. Ei ehkä yhdistelmä, joka tulisi ensimmäisenä mieleen Warhammer 40,000 -pelistä puhuttaessa, mutta hei! Kyseessä on silti Warhammer 40,000, joten ainakin taustat ovat kunnossa.

Pelistä on nyt julkaistu ensimmäinen traileri, joka esittelee aitoa pelikuvaa. Valitettavasti traileri keskittyy graafisesti näyttävämpiin osioihin, eli kaaoksen sotureita niittäviin Space Wolf -marineihin. Sitä, minkälaista varsinainen pelaaminen tulee olemaan, joudumme vielä arvailemaan. Warhammer 40,000: Space Wolf ilmestyy ensi vuoden toisella neljänneksellä iOS-laitteille, Android-vekottimille, PC:lle ja tarkemmin määrittelemättömille muille alustoille.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Warhammer 40k -pelattavaa luvassa myös Venäjän suunnalta

Warhammer 40K -MMO:n tuottaja pitkässä haastattelussa

Arvostelussa legendaarisen Space Hulkin vähemmän legendaarinen PC-versio