UUSIMMAT

Warhammer-fanit huomio: Battlefleet Gothic kääntyy PC-peliksi

19.01.2015 10:00 | Juho Anttila

Battlefleet Gothic

Warhammer 40K -pelejä on julkaistu ja julkistettu viime aikoina sellaista tahtia, että fanillakin on varaa jo valikoida, mistä innostua. Nyt pöytään pamahtaa kuitenkin sellainen uutinen, jonka luulisi herättävän vähän nirsommankin fanin huomion. Klassikkolautapeli Battlefleet Gothic kääntyy nimittäin tietokonepeliksi.

Battlefleet Gothic on klassinen lautapeli, joka kuvaa Warhammer 40K -universumin avaruustaisteluita. Moni muistelee alkuperäistä peliä lämmöllä, eikä turhaan. Onhan kyse yhdestä Games Workshopin komean valikoiman helmistä. Digiversiota kehittää Tindalos Interactive ja se on saanut nimen Battlefleet Gothic: Armada lautapelin laajennuksen mukaan.

Ihan kaikki uutiset eivät kuitenkaan ole ruusuisia. Lautapelisovituksen sijaan nyt kehitteillä oleva teos tulee olemaan reaaliaikainen strategiapeli. Tämä lienee omiaan herättämään epäilyksiä ainakin puristisesti aihepiiriin suhtautuvissa. Muistetaan kuitenkin, että esimerkiksi Dawn of War -sarja käänsi vuoropohjaisen pelin erinomaisesti reaaliaikaiseen muotoon, joten miksi Battlefleet Gothic: Armada ei pystyisi samaan?

Pelillä ei ole vielä minkäänlaista julkista julkaisuaikataulua. Tindalos Interactive työstää parhaillaan myös toista reaaliaikaista strategiapeliä nimeltä Etherium, joka julkaistaan jossain vaiheessa tänä vuonna.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Makeaa Warhammer 40K –sotaa – Armageddon

Space Hulk: Deathwing näyttää munakkaalta

Unohda Arska, nämä Terminatorit iskevät kovempaa: Space Hulk: Deathwing!

Muropaketin uusimmat