Uusimmat

WarioWare -henkinen seikkailupeli McPixel julkaistiin

26.06.2012 11:30 Miikka Lehtonen

Uutisoimme jo aiemminkin humoristisesta pikseliseikkailu McPixelistä, jossa WarioWaren mikropeli-filofia yhdistyy perinteisempään seikkailuun. Humoristinen tilanne, räjähtämässä oleva pommi ja 20 sekuntia aikaa. Mitä teet? Nyt on hyvä tilaisuus pohtia sitä, sillä peli on ilmestynyt.

Puolalaisen SoSin yhden miehen peliprojekti McPixel on vihdoin ilmestynyt. Humoristinen peli todellakin ottaa WarioWaren mikropeli-idean ja tekee siitä seikkailupelin. Yksinkertaisen, mutta seikkailupelin. Pommi uhkaa räjähtää vaikka Kuolemantähden komentosillalla. Mitä teet? Klikkaatko R2-D2:ta, Darth Vaderia vai jediä? Valitse, katso humoristiset seuraukset ja hyppää seuraavaan puzzleen, meni oikein tai ei.

Yli 100 kenttää sisältävä julkaisuversio tuupattiin tänään ulos Windowsille, Macille ja Linuxille, mutta käännöksiä on luvassa myös mobiililaitteille sekä yllättäen myös C64:lle. Kyllä. Commodore 64:lle. Koodarihuumoria vai hämmästyttävä käänne? Aika näyttänee, mutta 9,99 taalan hintainen McPixel on tsekkaamisen arvoinen jo nyt. Arvostelukappale on hallussa, joten palannemme asiaan jutun myötä. Previkkaversiota pelanneena voin sanoa jo nyt saaneeni pelistä reippaasti riemua. Mutta jos et usko, kokeile toki Flash-demoa pelin kotisivulla.

 

Lähde: McPixel

Lue myös

Mass Effect 3:n loppu laajenee jo ensi viikolla!

Onko Counter-Striken aika jo ohi?

Rihannalla ja ilman – Battleship olisi voinut jopa yllättää

Wiikon wanha: Ghostbusters – veikot joille hädässä soitetaan