Warren Spector puolustelee Epic Mickeyn ongelmia

10.12.2010 16:30 | Miikka Lehtonen

Kuten allekirjoittanutkin huomasi, Epic Mickey oli ongelmallinen peli. Warren Spectorin uudenlainen Mikki-seikkailu tarjoaa kyllä hyvää tarinaa ja sisältää paljon hauskoja hetkiä, mutta se pelillinen toteutus tökkii hieman turhan paljon. Mies itse näkee asian eri tavalla ja puolustelee pelinsä ongelmakohtia haastattelussa.

MTV Gamesin toimittajien kanssa puhellut Spector ei ole vielä vetänyt itseään jojoon, vaikka moni saitti onkin lytännyt hänen tuoreen pelinsä. Päin vastoin: hän toteaa olevansa iloinen siitä, että peli jakaa mielipiteitä ja on saanut tunteet kuumiksi puolin ja toisin.

”Haluaisin toki että Epic Mickey olisi kaikkien mielestä paras peli ikinä, mutta jos peli saisi kaikilta sellaisia ”ihan kiva” -pisteitä, joutuisin ehkä tappamaan itseni. On tavallaan siistiä, että olemme onnistuneet jakamaan näin mielipiteitä. Ihmisillä on vahvoja mielipiteitä pelistä ja he puhuvat siitä paljon, olen siitä aika innoissani.”

Mutta sitten. Spector innostuu selittämään, että pelin kamera ei ole huono (on se) ja sitä paitsi, vaikka olisikin, se ei ole tärkeää (on se). Hänen mukaansa peli ei nimittäin ole tasohyppelypeli, siitäkin huolimatta, että pelissä tasohypellään noin 80% ajasta. Mutta älkää toki uskoko vain minua, vaan lukekaa miehen perustelut. Niissä on tavallaan pointtia, vaikka en ihan kaikkea allekirjoitakaan.

Lähde: MTV Games

Lisää aiheesta

Arvostelu: Epic Mickey (Wii)

Mitä ihmettä? Warren Spector tekee eeppistä Mikki Hiiri –peliä?

Spector haaveilee uudesta Deus Existä

Lue myös

FragFX Shark – PlayStation-pelihiiren paluu

Uncharted 3 ensi vuonna, ensimmäiset tiedot ja kuvat tulivat jo!

Mitä pirua Hollywood on tekemässä Unchartedille?!

NBA Jam (PS3, Wii, Xbox 360)