Uusimmat

Wasteland 2 on vielä vaiheessa, mutta paranneltu Wasteland ilmestyy nyt

08.11.2013 19:00 Miikka Lehtonen

Brian Fargon ja inXile Entertainmentin Wasteland 2 antaa yhä odottaa itseään, sillä tiimi on päättänyt tehdä hommansa kunnolla ja ajan kanssa. Jos et miltään malta odottaa paluuta autiomaahan, miten olisi alkuperäinen Wasteland?

Wasteland 2 -kehitystiimi lupasi jo aikanaan, että kaikki Wasteland 2 -tukijat tulisivat aikanaan saamaan ilmaisen kopion firman ensimmäisestä pelistä, Wastelandista. Siitä legendaarisesta roolipelistä, josta on kiittäminen muun muassa Fallout-pelisarjaa. Äskettäin tuli ilouutisia: remasterointiprosessi on valmis ja projekti on lähetetty GOG.comiin ja Steamiin odottamaan hyväksyntää ja julkaisua. Kun peli poksahtaa ulos toisesta päästä, kaikki inXile-pelejä tukeneet saavat oman kopionsa kummalla alustalla tahansa. Asiasta on tulossa sähköpostia, kun prosessi on valmis.

Kyseessä ei ole pelkkä antiikkinen DOS-paske, vaan Wasteland on päivitetty pyörimään moderneilla koneilla ja lisäksi mukaan on heitetty Wasteland 2 -säveltäjä Mark Morganin soundtrack, uusi ja parempi talletussysteemi, uusia päiväkirjamerkintöjä ja ties mitä muuta.

Tiedotteesta saa vähän sellaisen kuvan, että alkujaan Wastelandin remasteroitu versio tulee olemaan vain inXileä tukeneiden yksinoikeus — toki ilmaiseksi — mutta ehkä myöhemmin muutkin voivat ostaa itselleen oman kopion. Seuraamme tilanteen kehittymistä.

Lähde: inXile

Lisää aiheesta

Wasteland 2 vakuutti – maailmanloppua kelpaa odottaa

Wasteland 2 siirtyi hamaan horisonttiin, mutta hyvästä syystä

 

Muropaketin uusimmat