UUSIMMAT

Wasteland 2 saa vielä monta päivitystä ja uudet kasvot

02.03.2015 19:00 | Jukka O. Kauppinen

Viime vuoden parhaimpiin peleihin lukeutunut Wasteland 2 –roolipeli saa inXile-studiolta vielä paljon rakkautta – ja pitkään. Joukkorahoitetun pelin tuki näet kestää reilusti pidempään kuin tavanomaisen kerralla julkaistavan, ehkä pari pahimmat bugit korjaavaa päivitystä saavan videopelin. Ainakin inXilen käsissä.

inXile näet kertoo, että peliin julkaistiin juuri jo kuudes raskaan sarjan iso päivitys, minkä lisäksi tulevaisuudessa siintää vielä useita pieniä ja ainakin yksi iso päivitys. Tasapainotteluja ja viilailuja siis on luvassa edelleen, mutta siinä samalla firma päivittää pelinkehitystyökalunsa Unity 4.5 –versiosta Unity 5:een. Uusien ja entistä parempien työkalujen ohessa Unity 5 sisältää myös näyttävämmät varjostukset, joten tiimi tekee pelistään vielä kertaluokkaa paremmannäköisen seikkailuherkun.

Eivätpä menneet tähän peliin upotetut Kickstarter-taalat hukkaan. Nääs.

Lisätietoja: https://wasteland.inxile-entertainment.com/

Lisää aiheesta

Klassinen The Bard’s Tale -sarja jatkuu tänä vuonna 

Mitä pelasin tänään? Wasteland 2 sujahti läpi ja fiilis on… 

Wasteland 2 -kehittäjä kiusoittelee uudella roolipelillä 

Wiikon wanha: Wasteland, Falloutien esi-isä 

Keskustelu

Empä ole vielä ihan välitöntä alkua pidemmälle tuota koskaan pelannut, ei vaan ole energiaa enää oikein pelailla vaikka hyvä peli onkin ja olen ollut osa sen tekijätiimiä

Älä Anaatti suotta odottele. Seuraavien pätsien myötä on sitten hyvä syy aloittaa uusi peli uudella tiimillä :)
Saati kun tsekkaat mitä seuraavaksi on tuleman.

-jok

Sinällään kyllä omalla kohdalla harmittaa kun piti pari päivää sitten aloittaa taas pelaamaan wastelandia siitä mihin joskus tuli jäätyä ja nyt tämmösen uutisen luettua on tietenkin pakko odottaa päivitys ennenkuin pelin käynnistää :)

Tuollaisella kyllä saadaan asiakastyytyväisyys korkialle!

Muropaketin uusimmat