Uusimmat

Wesley Snipes tähtenä suomalaisessa pelissä

12.08.2011 15:30 Jukka O. Kauppinen

Suomalainen pelitalo Lapland Studio on julkaissut näyttelijä Wesley Snipesin tähdittämän seikkailupelin Julius Styles: The International. Peli on julkaistu kansainvälisesti iPhone-puhelimiin ja iPad-laitteisiin.  Peli julkaistaan myöhemmin  myös muille pelialustoille.

Julius Styles: The International  on seikkailupeli, joka vie pelaajansa petolliseen kiristyksen ja vakoilun maailmaan.  Julius Styles työskentelee ”Assemblylle”, eliittiliikemiesten kokoonpanolle, joka yrittää kanavoida kolmannelle maailmalle suunnattuja varoja omiin taskuihinsa.

Wesley Snipesin suunnittelema Julius Styles -hahmo omaa nopean älyn, kyseenalaiset metodit sekä erinomaiset tietokonetaidot. Näiden taitojen avulla hän tunkeutuu hallituksiin, yrityksiin ja hämäräperäisiin organisaatioihin tavoitteenaan auttaa – tai pikemminkin rohkaista – heitä oikeisiin päätöksiin. Juliuksessa on kuitenkin myös häivähdys hyvää eikä hän loppujen lopuksi ole valmis aivan kaikkeen.

Pelin julkaisija, CEO Ilkka Immonen Lapland Studiosta toteaa pelistä seuraavaa:

”Tiimimme on suunnitellut tämän pelin tiiviissä yhteistyössä Wesley Snipesin kanssa. Mielestämme tämä on aivan uudenlainen tapa yhdistää pelien suunnittelu ja Hollywood-maailma. Olemme pystyneet luomaan pelin, joka on itsenäinen, oma uusi maailmansa, mutta joka toimii elokuvamaiseen tapaan. Lataamalla tämän ensimmäisen osan pelaaja pääsee henkeäsalpaavaan seikkailuun kansainvälisessä vakoilumaailmassa.”

Lapland Studio on solminut pelejä koskevan eksklusiivisen yhteistyösopimuksen Wesley Snipesin kanssa.  Wesley Snipes osallistuu myös itse pelien kehitystyöhön. Lapland Studio on Rovaniemellä  toimiva pelialan yhtiö, joka tekee alihankintana erilaisia peleihin liittyviä kokonaisuuksia sekä julkaisee ja tuottaa omia pelejä. Yhtiö aloitti toimintansa kesäkuussa 2005.

Lisätietoja: http://www.laplandstudio.com/styles/

Lue myös

Cars 2: The Video Game (PC, PS3, Wii, Xbox 360)

Herra Mochi seikkailee Oblivion-videohassuttelussa

Red Orchestra 2 -ensikosketus – sota on kivaa!

Väkevä suomalaisedustus GamesCom-messuilla