WH40K: Space Marinen co-op moninpelistä lisää tietoa ja julkaisupäivä

03.09.2011 11:50 | Tero Lehtiniemi

Ensi viikolla julkaistava Warhammer 40,000: Space Marine on melko vakuuttavan oloinen toimintapaketti, mutta sen julkaisua hiertää yksi puute: co-op-moninpeli. Tällainen on kuitenkin tulossa, ja pelin tehnyt Relic on nyt antanut lisää tietoa uudesta Exterminatus-pelitilasta, samoin sen julkaisuaikataulun. Noin suurin piirtein.

Exterminatus on ainakin paperilla selkeästi Gears of Warin Horde-pelitilan henkinen jälkeläinen. Se asettaa pelaajat jatkuvasti yhä vaikeammiksi muuttuvia vihollislaumoja vastaan, ja käytössä ovat moninpeliin aiemmin varmistetut kolme hahmoluokkaa: Tactical Marine, Devastator ja Assault. Vastustajiksi taas asettuu sekä Orkkeja että kaaoksen joukkoja.

Pelin ostaneille ilmaisena latauspakettina julkaistava neljän pelaajan Exterminatus-tila tullaan julkaisemaan lokakuun alussa, ja siitä on syytä mainita vielä yksi asia: Exterminatus-tilassa taisteleminen kerryttää samaa moninpelikokemusta kuin ihmisiä vastaan pelaaminenkin, joten erilaiset tällä tavoin avautuvat lisäominaisuudet voi hankkia pelaamalla kumpaa tahansa.

Itse Space Marine julkaistaan Euroopassa ensi viikon perjantaina.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Warhammer 40k: Space Marine lunastaa K18-ikärajansa

Lue myös

Roolipelimäinen zombieräiskintä – ennakossa Dead Island

Doomia ei enää rinnasteta pornoon

Men of War: Vietnam -ensikosketus – neukkuna Vietnamissa

Osallistu Driver-skabaan ja voita villi RC-temppuauto

Muropaketin uusimmat