UUSIMMAT

Wii U -esittelyssä Nintendo Land – ja järkyn hauska kummituspeli

04.09.2012 12:30 | Jukka O. Kauppinen

Wii U -pelitestipaketissa tällä kertaa fiiliksiä ja videota Wii U:lle saapuvasta pelikokoelmasta Nintendo Land. Teoksessa on 12 eri peliä, joiden inspiraatio on haettu Nintendon klassikoista. Ja jumanketa, miten loistavia pelejä sieltä löytyykään! JOK raportoi:

Donkey Kongin villi vuoristorata on rakennettu mielikuvitusta kutkattaen ja vastassa on monenlaisia hassuja ongelmia nousevine ja laskevine tasoineen, kytkimineen ja ramppeineen. Pelaajan on pidettävä koko ajan varansa ja selvitettävä haasteita kieli keskellä suuta, mutta missään vaiheessa touhu ei ärsytä. Päinvastoin, mukana on sen verran muodikasta fysiikkapuzzleiluakin, että eihän tästä voi kuin nauttia.

Kokeilluista minipeleistä voittoisin, nerokkain ja ylivoimaisesti hauskin oli kuitenkin Luigi’s Ghost Mansion. Alkujaan GameCubelle julkaistu Luigi’s Mansion on toiminut hienona esikuvana aivan repeilyttävän hauskalle pelille, joka on parhaimmillaan viiden pelaajan voimin.

Peliareena on kummitustalo, jossa enimmillään neljä kummitusmetsästäjää jahtaa yhtä kummitusta. Mutta miten oikein kummitus voikaan pysyä piilossa? Tadaa! Hän pelaa tabletilla!

Tarinoinnit ja videota löydät Wii U -artikkelin lopusta eli täältä:

Lue koko juttu: Wii U – Nintendon uusi konsoli peleineen ensitestissä

 
Lue myös

Domen arvosteluviikko 35/2012: Madagascar 3, Resonance, Shootmania, Walking Dead, Roccat Kulo, Wii U, Resident Evil 6, Guild Wars 2, Borderlands 2

Resident Evil 6 – myös kauhua, ei vain räiskintää

Roccat Kulo 7.1 USB – ristiriitaiset pelikuulokkeet

Uusi Broken Sword -seikkailu syntyy pelaajien avulla