UUSIMMAT

Wii U julkaistaan 8.12.2012

13.09.2012 13:05 | Muropaketin toimitus

Nintendon Japanin konttori julkisti Wii U-konsolin julkaisupäivän ja hinnat. Japanissa uudet Nintendot löytyvät kauppojen hyllyiltä joulukuun kahdeksas päivä, ja myyntiin saapuu kaksi versiota.

Halvempi Basic-paketti sisältää valkoisen konsolin sekä samaan teemaan väritetyn Game Pad -tablettiohjaimen. Kiintolevyn koko on kahdeksan gigatavua. Japanissa Basic-paketti maksaa 26 250 jeniä, eli noin 260 euroa.

Toisen paketin nimi on Premium. Se on väriltään musta ja tallennustilaa löytyy 32 gigatavua. Konsolin ja Game Padin lisäksi paketissa on teline, telakka sekä Nintendo Network Premium -palvelun tilaus. Paketin hinta on Japanissa noin 31 500 jeniä, eli noin 315 euroa.

Nintendo Network Premium tarjoaa 10% alennuksen verkkokaupasta ostettuihin peleihin ja sen jäsenet saavat jokaisesta peliostosta myös bonuspisteitä. Premium-konsolin mukana tuleva jäsenyys kestää vuoden 2014 joulukuuhun asti.

Basic- ja Premium –paketeissa tulee myös HDMI-kaapeli ja tietysti verkkovirta-adapteri. Nintendo tuo myöhemmin myyntiin Game Pad -tablettiohjaimia ja Pro Controller -peliohjaimia. Kauppoihin saapuu myös lataustelakka tablettiohjaimille.

Euroopan Nintendo Direct-tilaisuus pidetään tänään ja se alkaa klo. 17:00. Tilaisuudessa tullaan todennäköisesti ilmoittamaan Euroopan julkaisupäivä ja tarkemmat eurohinnat.

Asiasta uutisoi ensin Pelaaja.

Lähde: Näin Nintendo hinnoittelee Wii U:n eri versiot

Lisää aiheesta

Wii U – Nintendon uusi konsoli peleineen ensitestissä – osa 1

Wii U – Nintendon uusi konsoli peleineen ensitestissä – osa 2

Lue myös

LittleBigPlanet tavoittelee Vitalla kuuta

Obsidian Entertainment duunaa jotain, mutta mitä?

Uudistunut Nelinpeli.com avaa ovensa

Yli puolet naispelaajista on joutunut ahdistelluksi