UUSIMMAT

Wii U saa hyviä pelejä ja amiiboja

16.01.2015 21:00 | Jukka O. Kauppinen

Nintendon uuden 3DS-konsolin ja 3DS-peliuutisoinnin kaveriksi vielä firman Wii U –peliuutisia! Ihan kivalta näyttää näet silläkin rintamalla:

Wii U saa talvella ja keväällä muun muassa tällaista pelirakkautta:

Splatoon – Julkaistaan Wii U:lle toukokuussa.

Mario Party 10 – voit käyttää Super Smash Bros. Collection- ja Super Mario Collection -sarjojen amiibo-figuureja myös uudessa Mario Partyssä.

Lisäksi seuraavat figuurit ovat yhteensopivia sarjasta riippumatta: Mario, Luigi, Peach, Toad, Yoshi, Bowser, Rosalina, Donkey Kong ja Wario. Voit käyttää figuureja pelinappuloina tai avata erityisen pelilaudan, joka perustuu hahmoihin.

Mario Party 10 julkaistaan 20. maaliskuuta.

Captain Toad: Treasure Tracker – Maaliskuun 20. päivä julkaistavalla päivityksellä peli muuttu amiibo-yhteensopivaksi. Toad-figuurin avulla voit myös avata uuden pelitilan.

Xenoblade Chronicles X – hieno seikkailupeli julkaistaan vuoden 2015 aikana.

Project Treasure (työnimi) – Bandai Namcon kehittämän pelin voi ladata ilmaiseksi Nintendo eShop -kauppapaikasta. Peli julkaistaan yksinoikeudella Wii U:lle.

 

Lisäksi Wii-pelit saapuvat Nintendo eShop –latauskauppaan. Sen myötä valikoidut Wii-pelit on mahdollista ostaa ja ladata suoraan Wii U:lle. Ensimmäinen ladattava peli on Super Mario Galaxy 2.

 

Erittäin suosituiksi osoittautuneiden amiibo-figujen sarjaan julkaistaan paljon uutta. Esimerkiksi Super Mario Collection –sarja perustuu Super Mario –peleihin ja sisältää uusina hahmoina versiot Mario-, Luigi-, Peach-, Yoshi- ja Bowser -hahmoista. Uutena hahmona löytyy Toad. Figut julkaistaan 20. maaliskuuta.

Super Smash Bros. –sarjassa julkaistaan 24.4.2015 uusina amiiboina Robin, Lucina, Charizard, PAC-MAN, Wario ja Ness. –hahmot.

Lisätietoja: www.nintendo.fi

Lisää aiheesta

3DS-käsikonsolin uudet versiot saapuvat Suomeen helmikuussa

Nintendo esitteli 3DS:n tulevia pelejä: luvassa mm. Zelda: Majora’s Mask 3D ja uusi Fire Emblem