Will Wrightin Spore sai ilmestymispäivän – odotus päättyy syyskuussa

13.02.2008 09:10 Miikka Lehtonen

Pitkään sitä on odotettu, monesti sitä on lykätty, paljon sen tiimoilta on itketty, mutta nyt tapahtuu vihdoin jotain konkreettista. Will Wrightin hartaasti odotettu Spore-jumalpeli on vihdoin saanut ilmestymispäivän.

EA:n julkaiseman tiedotteen mukaan Spore julkaistaan syyskuussa, eikä edes tarkempaa ajankohtaa tarvitse arvailla, sillä pelin julkaisupäiväksi on mainittu syyskuun 7. päivä. Kuluvaa vuotta, ennen kuin joku ehtii riekkumaan.

Itse peliguru Wright ehti myös kommentoimaan uutista. ”Odotus on miltei ohi. Olemme testauksen ja kiillotuksen viimeisissä vaiheissa”, Wright hehkutti. ”Me Maxiksella odotamme innolla pääsevämme näkemään ihmisten luomat kosmokset myöhemmin tänä vuonna.”

Näinikkään. Monet ehtivät pelätä, että jo ties kuinka monta kertaa lykätty ja siirtynyt Spore olisi lipsahtanut taas ensi vuoden puolelle, mutta ainakin Maxiksella uskotaan, ettei näin tapahdu. Ilmoitetut julkaisupäivät ovat toki siirtyneet ennenkin, joten Spore-pippaloita ei vielä välttämättä kannata lyödä kalenteriin, mutta hyvältä näyttää.

Lue lisää eDomesta

Spore lykkääntyy taas kerran

Annos uusia kuvia Will Wrightin Spore –jumalpelistä

Will Wrightin Spore ja E3-messut BBC:llä

British Academy of Film nostaa SimCityjen ja Simsin luojan Will Wrightin jalustalle

Vuoden vaporwaret valittu, pelit valtasivat jälleen kärkisijat

Videopelien isukki Nolan Bushnell morkkaa Halo 3:sta ja GTA:ta

Uskotko Sporen julkaisupäivän pitävän kutinsa?

Katso tilanne vastaamatta