Willkeyn urakka alkoi – World of Tanks -liiga huipentuu 300 000 taalan finaaliin

04.04.2014 19:00 | Jukka O. Kauppinen

Puolasta kajahtaa muutakin kuin siemaa ja kurwaa. Maassa näet järjestetään Wargaming.Net-yhtiön World of Tanks -turnauksen suuri finaali, Grand Finals. Paikalla meininkiä on seuraamassa myös Domen oma JOK, joka kummastelee tapahtumia aivan lähietäisyydeltä, ymmyrkäisenä ihmetellen.

Vaan eipä ole JOK ainoa suomalainen WoT-mies maisemissa, sillä turnauksen livelähetystä juontaa asiantuntijakommentaattorina lahtelainen Niklas ”WillKey” Ojalainen, joka pelaa normaalisti suomalaisen FreeFall-joukkueen kapteeninaWillKeyllä on kolmipäiväisen turnauksen tapahtumissa merkittävä rooli, sillä hän analysoi niin matsien aikana kuin ennen ja jälkeen niitä joukkueiden taktiikoita ja pelaajia.

The Grand Final -finaalissa taistelee 12 seitsemän pelaajan joukkuetta: kaksi Yhdysvalloista, kaksi Euroopasta, kaksi Venäjän vetämän Itsenäisten Valtioiden Yhteisön alueelta, kaksi Koreasta, kaksi Kiinasta ja loput kaksi muualta Aasiasta. Suoraan finaaliin kiitävät joukkueet ovat Virtus.pro, JL Sports, Fnatic, Na’Vi, PVP Super Friends ja  ARETE. Loput kuusi kamppailevat finaalipaikastaan karsintaerissä.

Finaalipaikoista kisaavat Synergy, Team WUSA, SIMP, Lemming Train, ALWAYS, U Are Dead, The RED Rush: Unity ja Energy Pacemaker. Turnauksen finaalin voittajaa odottaa 300 000 dollarin pääpalkinto. Otteluja ja Willkeyn juontoja voi seurata livenä Twitchin kautta. 

Willkeystä löytyy lisää juttua Etelä-Suomen Sanomien jutusta.

Lisätietojahttp://www.twitch.tv/wgleu
Lisätietoja: http://thegrandfinals.com/

Muropaketin uusimmat