Uusimmat

Witcher 2 poistaa rukousmatot bordelleista

03.06.2011 11:06 Tero Lehtiniemi

Uuden näytönohjaimen hankkimisen myötä allekirjoittanutkin on päätynyt The Witcher 2 -addiktien onnelliseen joukkoon. Ihan puhtaasti pelillisestä mielenkiinnosta olinkin innoissani, kun huomasin pelin saavan tänään 1.2-päivityksen. Tervetulleiden uudistusten, kuten bugikorjausten, taistelukontrollien hiomisen ja aiemmin julkaistujen preorder-latauspakettien lisäksi pelin päivityslistauksessa iski kuitenkin yksi asia silmään, joka kirjaimellisesti veti aamukahvit väärään kurkkuun.

Päivityslistauksen 17. kohdassa nimittäin lukee ”Islamic–themed and similar textures have been deleted and/or replaced. ” The Witcherit eivät ole poliittiselta korrektiudeltaan ihan sieltä valveutuneisimmasta päästä, joten CD Projektin joutuminen kulttuurirelativismin uhriksi sekä pelotti että herätti mielenkiinnon.

Pienen salapoliistyön tuloksena selvisi, että eräässä pelin bordellissa oli matto, joka näytti islamilaisten käyttämältä rukousmatolta. Tämä oli ilmeisesti jollekkin peliä pelanneelle liikaa, toisin kuin pelissä harrastettava teurastus, haureuden harjoittaminen, moraalisesti arveluttavat valinnat ja alastomuus. Hyvä, että tärkeistä asioista pidetään huolta.

Päivitys joka tapauksessa poistaa rukousmatot bordelleista, jotta hartaat synnintekijät eivät voi enää viettää koko vuorokautta ilon taloissa. Liikunta toisaalta tekee ihan hyvää.

Tämän lisäksi päivitys tosiaan korjaa ihan oikeitakin ongelmia, ja kattava listaus on saatavilla CD Projektin sivuilla.

Lähde: The Witcher 2 -1.2 patch

Lähde: I’m a muslim and i signed to say Thank you CDP for the Patch

Lisää aiheesta

Nyt se on virallista: The Witcher 2 myös Xboxille!

The Witcher 2 (PC)

Hupsistakeikkaa – pelin koraaninsäkeet sattuivat Sonya leukaan

Lue myös

Sony Pictures hakkeroitiin totaalisesti – ja PSN:stä löytyi uusi aukko

Myös Serious Sam 3 hyppäsi trailerijunan kyytiin

Osta kaikki L.A. Noire -DLC:t puoleen hintaan

Bin Laden -peli – ideasta nettiin viikossa