Uusimmat

Witcherin kehittäjät ovat innoissaan Nintendon uudesta konsolista

20.06.2016 11:00 Miikka Lehtonen

Nintendon tuleva NX-konsoli on ollut laajan kiinnostuksen kohteena, vaikka konsolista itsestään ei tiedetäkään vielä yhtään mitään. Pelinkehittäjät ovat sen kuitenkin nähneet, ja ainakin yksi heistä on hyvin innoissaan tulevasta.

Kun tämä yksi tyyppi sattuu olemaan The Witcherin kehittäneen CD Projekt Redin edustaja, on ehkä syytä ottaa se vakavissaan, kun mies sanoo NX:n tulevan olemaan fantastinen. Minulle tuntemattomalle Rocket Beans TV:lle jutellut Fabian Mario Döehla on nähnyt NX:n, samoin kuin muutkin CD Projekt Redin kehittäjät.

”[NX] tulee olemaan fantastinen. Kehittäjinä CD Projekt Red on päässyt käpistelemään laitetta ja me kaikki odotamme sitä innolla”, Döehla hehkutti.

”Aikanaan kun Wiin prototyypit tulivat esittelyyn, oli hauskaa, miten Japanissa kaikki olivat siitä hyvin innoissaan, mutta eurooppalaisilla se kesti vähän kauemmin. Sehän oli teknisesti vain GameCube, eikä paljo muuta. Mutta NX:n tapauksessa kaikki mitä kehittäjiltä kuulee on hyvin positiivista.”

Döehle ei suostunut paljastamaan sen tarkempia yksityiskohtia NX:stä vaan totesi pilke silmäkulmassa, että hän ei tule enää vahingossa paljastamaan yhtään konsoleita.

NX:n odotus siis jatkuu. Tulemme varmasti kuulemaan siitä lisää jo verrattain lähiaikoina, sillä konsolinhan on määrä ilmestyä vuoden 2017 alkukuukausina.

Lähde: Nintengen

Miikka Lehtonen

Muropaketin uusimmat