Uusimmat

World of Tanks -pelaajille riittää pian ihmeteltävää, kun ruudulle lävähtävät Arnold Schwarzenegger ja Milla Jovovich sekä runsaasti ilmaisia lahjoja

25.11.2022 20:44 Muropaketin toimitus

Arnold Schwarzenegger ja Milla Jovovich saapuvat joulukuussa viihdyttämään World of Tanks -pelaajia tankkipelin joulutapahtuman merkeissä.

Tässä joulukuussa Hollywood-jukkikset ohjaavat pelaajia Lomaoperaatioissa World of Tanks PC:llä, World of Tanks Blitzissä ja World of Tanks Modern Armorissa. Tulevan pelin sisäisen tapahtuman trailerissa Arnie ja Milla lähtevät tähän astisen uransa tärkeimmälle tehtävälle – pelastamaan juhlan Arthurilta ja hänen pojaltaan Mikeyltä.

Joulutapahtuman sisältö riippuu siitä, mitä World of Tanksin versiota pelaajat pelaavat. Esimerkiksi PC-versiossa pelaajat kohtaavat tehtäväsarjan ja haasteita saadakseen ainutkertaisia Arnoldin ja Millan muokkauselementtejä sekä mahdollisuuden hankkia molemmat Lomaoperaation toimintatähdet komentajiksi vaunuihinsa. Erilaisia pelin sisäisiä palkintoja on luvassa myös Blitzissä ja Modern Armorissa.