World of Tanksin jälkeen World of Airplanes

13.06.2011 16:40 | Jukka O. Kauppinen

Valkovenäläinen pelikehittäjä Wargaming.net kertoi E3-messuilla aloittaneensa uuden nettisotapelin kehittämisen. World of Tanks on ollut huikea hitti panssarivaunutoiminnan ystäville, joten mitenkähän World of Airplanes mahtaa onnistua lenstkarifriikkien kohdalla?

Pelin mekaniikasta ei ole vielä mitään tietoa, mutta peli tulee aikoinaan sisältämään lentokalustoa 1930-luvulta alkaen aina 1950-luvun puolelle.

Kuulostaa erikoiselta, sillä siinä missä WoTin pelaaminen sujuu mainiosti ihan keneltä tahansa, lentohommien harrastaminen voi olla aika tavalla haastavampaa pelkän hiiren ja näppäimistön avulla.

Kaupanpäällisinä panssaripojille ja -tytöille annos messuilla julkaistuja World of Tanks -kuvia.

Lisätietoja: http://game.worldoftanks.eu

Lue myös

E3 2011 – uutiskoosteet (osa 4)

inFamous 2 (PS3)

Thor: God of Thunder (PS3, Xbox 360)

Voita uskomaton Duke Nukem Forever -paketti

Keskustelu

Noi kaks peliä yhteen ja uusia tehtäviä kehiin! Esmes: Lentokoneilla pitää suojella paria omaa tankkia vastaan vihujen kymmenet tankit ja nolla(?) lentokonetta.

Tai lentokoneet vastaan ilmatorjuntavaunut.

Veikkaan ettei tuosta mitään järjetöntä simulaattoripelaajan taivasta tule – Mielestäni World of Tanksinkin etu on nimenomaan tuo äärettömän helppo pelaaminen mitä voi sitten syventää sillä, että alkaa muistelemaan missä tankissa se ammuslaatikko olikaan turretin takana ja mihin mitäkin kannatti ampua, että paukku menee panssarista läpi.

Eipä silti, nyt kun tuota World of Airplanesia mietin niin kyllä se varmaan voi pärjätä ihan yhtä hyvin. Eiköhän Spitfireille ja Stukille ole ihan yhtä paljon faneja kuin Mardereille ja T-34:ille.

Muropaketin uusimmat