UUSIMMAT

World of Warcraft ja StarCraft lautapeleiksi

14.02.2012 13:00 | Jouni Mäki-Panula

Blizzard Entertainment ja USAopoly tuovat World of Warcraftin ja StarCraftin markkinoille myös lautapeleiksi sovitettuina. Lautapelit eivät ole alusta asti kehitettyjä tuotantoja, vaan kyseessä on kosmeettinen päivitys kahteen tunnettuun tuotteeseen. Toy Fair 2012:ssa julkistetun järjestelyn myötä USAopoly tuottaa Hasbron lisenssillä Monopoly: World of Warcraftin ja Risk: StarCraftin.

Monopoly: WoW:ssa ovat mukana alueista ainakin Twilight Highlands, Grizzly Hills ja Swamp of Sorrows. Noppia on tarjolla alliancen sinisenä ja horden punaisena, minkä lisäksi myös hotellipalat on sovitettu pelimaailman tyyliin.

Lisäksi WoW:n Facebook-sivulla on käynnissä äänestys, jossa fanit voivat toivoa mieleisiään virtuaalitavaroita pelinappuloiksi. Vaihtoehtoja ovat Chen’s Keg, Corehound Pup, Crafting Anvil, Doomhammer, Flight Path Boot, Hearthstone, Mechagnome, Murky, Spellbook ja Treasure Chest.

Risk: StarCraftissa ovat mukana terran, protoss ja zerg sekä kuusi sankaria pelissä käytettäväksi.

Hintaa Monopoly: WoW:lla on 40 dollaria ja Risk: StarCraftilla kympin enemmän. Lautapelit tulevat myyntiin ensi kesänä – ainakin Yhdysvalloissa.

Lähde: World of Warcraft Monopoly, Starcraft Risk inbound.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/questions/10150584585744034/

Lisää aiheesta

Merchants & Marauders (Lautapeli)

Nightfall (Lautapeli)

Pohjanmaan valtias (Lautapeli)

Lue myös

3DS Circle Pad Pro – veivaa tattia tuplana

Men of War: Vietnam (PC)

PS Vita -katsaus – Sonyn uudessa käsikonsolissa kaikki on isoa

Resident Evil: Revelations (3DS)