World of Warcraft -mielenosoitus täytti serverin virtuaaliruumiilla

14.05.2007 15:00 | Miikka Lehtonen

Kuten jokainen nettiroolipelejä pelannut tietää, pelaajat rakastavat valittamista. Mikään ei ole koskaan hyvin ja parannettavaa löytyisi aina. Omaan hahmoluokkaansa leipiintyneet World of Warcraft -pelaajat pistivät viikonloppuna Blizzardin pelinjohtajat hikoilemaan.

Pelinjohtajien viikonlopusta tuli yllättäen odotettua työntäyteisempi, kun shamaanipelaajien mitta tuli täyteen. Pelaajien mukaan vuosia jatkunut polkeminen ja surkea asiakaspalvelu johtivat virtuaaliprotestiin eräällä World of Warcraftin servereistä.

Pelaajien tarkoituksena oli kirjautua yhtä aikaa amerikkalaiselle Proudmoore-serverille ja luoda örkkien ja peikkojen aloitusalueelta ruumisjono aina Orgrimmariin saakka. Ruumisvana oli jo hyvällä mallilla, kun pelinjohtajat pääsivät juonesta vihille ja ryhtyivät vastatoimiin.

Ruumiiden poisto ei kuitenkaan riittänyt, sillä serverille virtasi uutta porukkaa nopeammin kuin vanhoista päästiin eroon. Lopulta pelinjohtajat joutuivat estämään uusien hahmojen luomisen ja ryhtyivät mykistämään ja jähmettämään jo olemassaolevia protestoija, jolloin virta kääntyi lopulta pelaajia vastaan.

Kuuntelevatko pelinjohtajat ja kehittäjät? Saavatko shamaanit haluamaansa huomiota? Aika näyttää.

Keskustelu

jaaaaaaaaaahaaaaaas =)=)=)=))=)=)=)=)=)=)==)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)

Muropaketin uusimmat