UUSIMMAT

World of Warcraft -taidot pelastivat pikkutytön hengen

06.12.2007 22:04 | Miikka Lehtonen

Joskus sitä tulee eteen uutisia, jotka jättävät jopa kyynisen Internet-tarkkailijan raapimaan päätään. Tämä on yksi niistä. Norjalainen poika on tiettävästi pelastanut pikkusiskonsa hengen World of Warcraftista oppimillaan taidoilla.

Norjalainen Adressen-paikallislehti kertoo hurjan tarinan nuoresta pojasta, jonka rohkeus ja World of Warcraft -taidot pelastivat hänen pikkusiskonsa hengen. Kaksikko oikaisi koulumatkallaan paikallista ketoa pitkin, kun heitä vastaan osui hirvi, joka pelitermejä käyttääksemme aggrosi kaksikkoon välittömästi, lähtien suoraan rynnäkköön heitä kohti. Siskon juostessa karkuun 12-vuotias Hans Jorgen jäi paikalleen huutamaan hirvelle, kiinnittäen tämän huomion itseensä.

Kun aggro oli siirtynyt pojalle, tämä säntäsi karkuun, joskaan ei tarpeeksi nopeasti, sillä hirvi sai hänet kiinni. Selässä ollut reppu pehmensi pukkausta sen verran, ettei tuloksena ollut hengenlähtö. Nopeaälyinen poika päätti näytellä kuollutta, mikä tehosi – syötin nielaissut hirvi poistui vähin äänin paikalta. 12-vuotias kommentoi selviytymistaitojaan.

”Kun saavutat World of Warcraftissa 30. kokemustason, opit näyttelemään kuollutta”, Hans selitti. ”Tein niin – makasin paikallani kuin olisin ollut kuollut ja hirvi lähti pois.”

Tarina tosin herättää muutamia kysymyksiä. World of Warcraftin hunterit – jotka siis osaavat näytellä kuollutta – eivät osaa minkäänlaista taunt-kykyä. Onko kyseessä siis maailmanhistorian ensimmäinen warrior/hunter-hybridi, vai oliko Hansilla kenties jousi ja Distracting Shot -kyky? Ja miten onni siskolla olikaan, ettei poika pelannut warlockilla, tai tuloksena olisi ollut läpeensä kirottu hirvi ja kuollut pikkutyttö.

Oli miten oli, itse en välttämättä kuitenkaan lähtisi kokeilemaan oman feign deathini resistointimahdollisuuksia Suomen karhuja vastaan, joten eDomen toimitus nostaa hattua norjalaispojalle. Seuraavan kerran kun joku syyttää WoW-pelaajia ajan haaskauksesta, muistakaa – opettelette elintärkeitä selviytymiskykyjä!

Muista myös: Vuoden 2007 parhaat pelit -äänestys

Lue lisää eDomesta

World of Warcraft tuo väriä parisuhteeseen ja lakitupaan

World of Warcraftin tilaajamäärät reilusti yhdeksän miljoonan tuolla puolen

Kiina kielsi World of Warcraftin luurangot

Keskustelu

Ps. anti-nörtti, joka epäilit ettei nörtit ole nähneet naista luonnossa, mun ei tarvitse kuin mennä peilin eteen. URPO.
Ja jos haluut kuittailla nörttien miesrintamastakin niin on niitä miehiä tultu koetettua mutta suurin osa miehistäkin on vähintään vastenmielisiä. Pelimiehiä ei katsele kukaan, paitsi jos ne pelaa WoWia.
/score

Saamari kun ei ollu healeria mukana. Olis poika saanu hirven kotiin syötäväks eikä olis tarvinnu feign deathia jos olis vähän druidi HoTannu takana. Sisko olis voinu auttaa myös.
Ps. Mun mielestä tää oli hieno tarina. Kaikkein eniten kuitenkin nautin kommenteistanne.

Poika oli varmaan resto hunu ja healas itteesä sen isku jälkee, siskosa juostessa sprintillä karkuu, lopus luultavasti vanish ja /loll’ed veljelleen kun ei 30 levusena pärjänny critterille.. :P Ei tainnu olla kovin hunu ku ilma pettiä duelas sitä :D Mut irl norski poika ftw! /cheer.

Ei kannata huolehtia pikkutyttö oli varmasti priest et jos poika ois kuollu niin tyttö ois ressannu :DD ja muutenki poika tuli varmaan myöhemmin raidin kans tappamaan sen hirven :DD Joten ei huolta

voi vitun nörtit hommatkaa ELÄMÄ!
Ette varmaan ole nähneet edes naista luonnossa?

Liittyykö kuvan hirvi tapahtumiin

Eipä nassikka paljon kuolemaa pelkää, koska siskohan olisi aina voinu nakata reviven.

MUN VELI PELAA WOWII 70 LVL UKKO JA NOPEE LENTO JUTTU SE HITTAA 1.500 JOSKUS [USEESTI]

Entä jos se sen sisko oliki sen petti? Sisko sen kimppuun, mend petti päälle, sitte jos ite sais aggron, laittais jää träpin, ja crowlais sen siskollaan ;D

Ei voi olla nauramatta… :DDDDDDDDD Lvl 70 hunter, doomhammer (::: Savonen

Pettiä niskaan ja aimed shottia ja onehit.!!

Ja pettinä olis ollu mikä? Pikkusisko?? ;D

Fiksun olonen toi poika,mutta osalle kommentoijista on näköjään jääny vähän epäselvyyksiä. Ensinnäkin tämän uutisen ei luullakseseni ole tarkoitus olla totinen vaan siinä on aimo annos huumoria. Toiseksi en näe mitään järkeä tulla tänne kirjoittamaan sellaisia kommentteja kuin: ”Hei apinat,kuinka moni teistä edes tajuaa sen että WoW on turha?” ”Lienee asiallisin kommentti tällä sivulla O.o” , koska joillekkin wow on pelkkä peli toisille taas enemmän. Luultavasti he keille peli on ”vähän” enemmän eivät luultavasti arvosta mielipidettänne p****n vertaa ja joku teille tärkeä asia saattaisi saada pelaajilta samanlaisia kommentteja kuin olette itse tänne kirjoitelleet. On myös suorastaan säälittävää kutsua ”no-liferiksi” tms.jos väitätte siinä samalla, että teillä on elämä miksi haaskaatte sen täällä kirjoittamalla tuollaista?

EI siinä muuta olis tarvittu ku arcane power ja insta pyro! mikää critter varmana selviä 10k critista 8D

siis ei lol aika reps tää koko homma ja toimittajaki joku no life wowittaja

Itehän olisin viskannu frostnovaa ja icelancee nuppii, ei olis kaua kävelly sen jälG! o/

mut hirvet on yleensä crittereit ? ellei ne oo jtn epäkuolleita :D

Näytä kaikki kommentit

hirvet on critterei eli ei agroa

13.12.2007 klo 17.00, niisaatana (vierailija)

riippuu onko kyseessä vihainen eli hostile hirvi =)
btw… en tajuu ihmisii jokka vihaa wowii :( MITÄ SE ON TEHNYT TEILLE? =D=D

kyllä ois kannattanu olla priesti niin ois voinu vaan ottaa sen hirven mind controlilla, siis nyt jos ees voi ottaa beasteja.

siis tiedoksi niille palikoille jotka luulee et tuo juttu on totta.

iha aito sivu on jhoo.. tuol lukee Evas Sexblog xD

muutenki paskaa koko juttu.

hei tää on oikeesti tapahtunu nii miks nauraa ei kannata haukkua mitään …. tarkoitan mitään nii et määkin pelaan wowia mut jotkut ei ymmärrä ni ei ymmärrä mut se poika oli urhee hei kuvitelkaas mitä olisit tehny… siis oikeesti tehny mä oon joonatan tuukkanen numero:0504961371

Luin sataan asti?–Vidu oisin antanut sille spittaria ja antanu sen jälkeen tiukan takaa-ajo kohtauksen.Siinähän ois funtsinu herätessään et missä hampit ja mikä perseessä polttelee.

Juuuh ja Larry opetti minulle ettei päissään kannata sännätä kadulle

Olis vaa castiny soulfiren nii hirvi ois ollu kiertoradalla alta aikayksikön!

Ei helv. onko wowittajat oikeesti noin homoi:D ei kuntoile vaa panee konetta!

totajoo hunullahan on semmonen aggro shotti.. ja
scatter
aimed shot
concussive
arcane
vaikka freazing träppi
odotellaan scatter/ samantien aimed jos on vielä hengissä

…mitää distracting ja aimed shotteja tarvita. Cumshotti silmille ja karkuun, nii voitto tulee.

ite olisin näyttäny sille persettä niin se olis pyörtyny,,>hunterit kusee.

kyllähän wowii ajanvietteeksi pelaa, siitä vaan ei kannata maksaa. (privaservut)

Team Fortress 2 Saves a 12 year old boy from an angry moose

The boy Hans Joergen Olsen were outside walking in the woods with his 10 year old sister when suddenly an angry moose attacked them.

”My sister ran away, but I tried to scare the moose. When I noticed the moose wasn’t stopping I started to run also. The moose chased me and after a while I had no strength left to run.” says the boy to the Norwegian newspaper Avisen.

The moose head butted him in the back, but the impact was absorbed by his backpack. When he fell to the ground he did a trick he usually does on ”Team Fortress 2”

”In the game you have to disguise to get into the other teams base by wearing a paper mask so that is what I did. I drew a moose face on a sheet of paper and put it over my face. The moose just walked way, and a little while the moose fell to the ground with a knife in it’s back” says Hans to the newspaper.

Voi jumalauta mitä paskaa suurin osa näistä kommenteista on. ”VITUT MÄÄ OISIN FEARANNU SEN XDDDD” …. just joo, kerrassaan omaperäistä huumoria. Tai sitten nää ”lol wowi on paska lol”, miten se liittyy aiheeseen? Siis siihen että poka pelasti pikkusiskonsa esittämällä kuollutta, kun sattui yhdistämään että pelaamassaan pelissä voi tehdä silleen?

Ois käyttäny pikkusysterii pettin ja pistäny sen hyökkää hirven niskaa ja ruvennu viskelee kivii XD

Oli poika kyl aika viisas, ite olisin lähteny juoksee ja jäänny hirven alle.

Täämä poika oli hyvin osaava wow maisteri hän käytti hyödyksi hänen skillejään talentit olivat varmastikki mm koska hän käytti aimed shottii IhqQQQq qqQqQQ WOWOWIIIWOWIWIWOWOWIWIIWOWWIWIWOOWIOWIWIW OMGOMGOMGOGMGMOGMOGMG OON PWNER DIE U NOOBS HAHAH FAGGOTS OON IMBA POJU

Aika nolife on kyl jos ei tommosia taitoja opi muualta kun jostain WoWista :D IMO yks turhimmista peleistä ever.

ei herranen aika, miten voi niin tyhmiä kommentteja tulla humoristisella sävyllä maustettuun uutiseen, jokanen teistä joka alkoi selittämään mitä itse olisi tehnyt tai jotain ihme spellien ominaisuuksia, teillä on vakava ongelma kun ette ymmärrä vain naureskella jutulle ja nostaa hattua pojalle.

se ”ostakaa elämä” ei ole vain toteamus, tässäkin tapauksessa useempikin tämän threadin apina ois voinu ehkä viksumman kommentin tehdä jos olisi omistanut oikeasti elämän ja tietäisi muustakin kuin pikselien ja koodinivaskan ominaisuuksista. ei aina tarvitse olla pätemässä varsinkin asiassa missä päteminen on vain osoitus omasta huumorintajuttomuudesta tai yksinkertaisesta mielenlaadusta

Aimbot ja headshot.Siinäpä yhdistelmä, jota CS gurut suosittelevat…

Flameja odotellen
Snööögubbe

Jos se poika on kertonu että wowista oppinut nii se on sitten siinä.. ihan turha tulla jotain paskaa jauhaa että pitäs tajuta ilman pelaamattakin, kun eihän siitä ole edes artikkelissa kysymys.

Priestinä olis voinu vaa kävellä pikkusiskon vierellä rauhallisin mielin. Kun mokoma örkki olis liia lähellä niin pieni pelottelu ja moinen kiipeis jo puuhun.

Siis en tajua näitä ”idiootteja” jotka huutaa koko ajan et ”wowi on paska”, ”nolifet hankkikaa elämä”. Poikahan käytti selvää maalaisjärkeä ja ansaitsee täydet pisteet. Paskat tossa mistään wowista kyse ollu. Se vaan pelas liikaa wowia ja tää rengastettiin siihen.

Erittäin fiksu poika kyllä. Nopeat reaktiot, tilanteen arviointi, tajusi että hänellä on tässä paremmat mahdollisuudet kuin pikkusiskollaan ja mahdollisti pikkusiskon pakenemisen asettamalla itsensä tulilinjalle. Ja tajusi millä tavoin pelissä opittu kikka saattaa soveltua tosielämään.
mutta itse en olisi oikaissut metän kautta vaan ihan tietä pitkin you are less likely to encouter wandering monsters when using roads” .. kek.

L O L!!! Voi hemmettio XDD ja wowi muka ajanhaaskausta :D mä teen roguen ni muuutun läpinäkyväksi tai Sprinttaa veke ja vanish ku ”pikkusisko” on tarpeeksi kaukana XD Yeyee wowi = Lifesaver / lifewaster

toi on niinku vittu tapahtunu irl… vittu hommakkaa elämä…

Suomentaisko joku mitä vi***a tuossa artikkelissa sanottiin?

Siis ei vittu, tää on ny irl ja noi yhet huutaa tuol et joo fearaan sen ja dotit perää! Siis
kui moni teist oikeesti jotai dottei castaa? Ja must tuntuu et suurin osa ois vaa huutanu kauhust ja juossu vitun kovaa hanee ja sit itkeny ku se tulee selkää…

Voi jessus. Taidan lähteä näyttämään anakondaa pihakuuselle.

Toi pie_mage on 10 v poika joka itsekkin pelaa wowia, että pää kinni vaan..

Sitaatti alkaa:

Itsehän olisin toiminut näin:

1. Distracting shot
2. Concussive shot (hirvi olisi juossut hitaammin kimppuuni)
3. Serpent Sting (hirvi myrkyttyy)
4. Arcane Shot kunnes hirvi on melee-etäisyydellä
5. Raptor Strike
5b. Mikäli saan väistettyä hirven huidonnat, Mongoose Bite
6. Wing Clip ja jousiammuntaetäisyydelle
7. Toista kunnes kuollut.

6.12.2007 klo 23.25, belveni (vierailija)- Sitaatti loppuu.

Niin siis, tuollaista ei voi kirjoittaa kuin wowittaja tai hyvän kyynisen huumorintajun omaava sielu.

Ainakaan ihan oikealla metsästyskaarella se hirvi näet kovin montaa hyvin tähdättyä nuolta kestä:D. Wowissa saa hakata pirun boareja kirveilläkin eikä mitään

Aika rajua touhua siinä huomaa silti että wowista on joskus hyötyä mutta silti toi oli aika vaarallista touhua.Silti tyttö varmaan veti itteensä vanishin ja lipesi paikalta.

Hei apinat,kuinka moni teistä edes tajuaa sen että WoW on turha?

8.12.2007 klo 14.39, pie_mage (vierailija)

Lienee asiallisin kommentti tällä sivulla O.o

se systeri oli salee joku rogue.. vanish päälle ni ei tullu sen perää enää sen jälkee ku broidi veti feign deathit oikee tyylil…

Hei apinat,kuinka moni teistä edes tajuaa sen että WoW on turha?

Hei huntterit, kuinka moni teistä edes tajuaa sen että distracting shot on turha?

Hei, sehän oli 12 levunen, eihän se voinu mennä leikkiin kuollutta :P

Sehän oli huntteri, miks se ei pistäny pikkusiskoonsa hyökkään pettinä sen kimppuun :D

Nimimerkki ”ei huoh”, huumori ei taida olla sinulle tuttu käsite.

”väkinäistä kun wowissa opitaan…” mitä ihmettä. mukula tajusi sentään kokeilla skulaako noi jutut irl.

ps. jos se mukula kerran huusi hirvelle niin eiköhän se sillo tauntti ole

Eihä tossa nyt mitään pelistä opittuja taitoja käytetty, selvää maalaisjärkeä että juosten et pääse pakoon, niin siinä ei oikee muuta mahollisuutta kun maata hiljaa maassa ja toivoo parasta..

Ps: ois mukava nähä nää wowittajat tökkimässä sitä hirvee jollaki risulla: ”tää on ybermegamiekka *pim* oot kuollut nyt”

oisin ottanu mun valomiekan ja pistäny sen lihoiks, sit oisin lentäny kotiin……… ootte sairaita hahahaha

Popula kauheit nolifei commentit on tyylii ”Njaa mää oisin vidulis vetässy ”shock striken” ja hirvi ois dööd” Miten tääki liittyy tähä aiheesee öö..

Mix tolla hirvel on niiq hopeinen kysymysmerkki pään pääl? Onxe joq questgiveri niiq!???+

Eihän se tarkota et on pääpipi, jos soveltaa pelissä ”opittuja” taitoja tosieläämään. Poika selvisi hienosti tilanteesta ja ansaitsee pisteet nopeasta reaktiosta ja päättäväisyydestä. Kaikki nämä jotka väittävät että on siinä ”nolife” voisivat miettiä mitä olisivat itse tehneet, puolet olisivat varmasti olleet paska jäykkänä ja ottaneet hirveltä kuonoon.

:————————————————————————-DDDDD

warlocki olisi kyllä fearannut hirven ja laittanut curse of exhaustionin

ihan uskomatonta! en mä ainakaa uskaltaisi maata hirven ees näytellen kuollutta..

TE KAIKKI OOTTE NÖRTTEJÄ!!! kunnioitusta norskille, mut kyl jos hakee elämän ohjeet wowista ni pakko myöntää et piipaapiipaa ja päähoitoon.

Olisin kyllä fearannu sen hirven ja pistäny dotit niskaan kun se juoksee ympyrää pitkin metsää. Sen jälkeen vain odotellut tarviiko pistää vielä uusiks, ennenkuin tippuu. Dropit olis varmaan ollu aika huonot, mutta jäipähän noobi henkiin.

7.12.2007 klo 11.40, Kröhmi (vierailija)

Mut jos sillä hirvellä oli Berserker Rage päällä? Sehän resistaa fearin.

Vittu oisin ottanu singon ja tappanu sen hirven.. ei siihe mitää wow taitoja tarvita :DD

Hirveätä arvostelua 12 vuotiaan pojan touhuista. Valtaosa teistä olisi varmaan kussut housuunsa ja ottanut selkäänsä hirveltä.
Hirvi saa pahaa vahinkoa aikaan kun se sille päälle sattuu.

Olisin kyllä fearannu sen hirven ja pistäny dotit niskaan kun se juoksee ympyrää pitkin metsää. Sen jälkeen vain odotellut tarviiko pistää vielä uusiks, ennenkuin tippuu. Dropit olis varmaan ollu aika huonot, mutta jäipähän noobi henkiin.

@46

Erittäin hyvin kirjoitettu, samat asiathan olisi voinut oppia vaikka jostain fantasia/sota/tai ihan mistä tahansa asia-aihetta käsittelevästä kirjasta! Olisikohan silloin näin paljon ”get a life” viestejä O.o Kuin nyt kun kyseessä on WoW?

Teoriaahan saa siis kaikenlaisita tiedonlähteistä, mutta kaikki eivät sitä osaa soveltaa :) Pojalle tosiaankin 10 pistettä urheudesta ja kekseliäisyydestä!

Erittäin fiksu poika kyllä. Nopeat reaktiot, tilanteen arviointi, tajusi että hänellä on tässä paremmat mahdollisuudet kuin pikkusiskollaan ja mahdollisti pikkusiskon pakenemisen asettamalla itsensä tulilinjalle. Ja tajusi millä tavoin pelissä opittu kikka saattaa soveltua tosielämään.

Täytyy sanoa että todella hienosti toimittu. Pojalla todella paljon enemmän järkeä päässään kuin muutamalla tässä ketjussa kommentoineella.

Esimerkiksi herra Nimetön Karamelli: eiköhän se tajua erittäin selvästi että kyse on tosielämästä, kun vihainen hirvi käy kimppuun koulumatkalla. Kysehän on teoreettisten taitojen soveltamisesta tosielämän tilanteeseen, missä poika saa kyllä 10 pistettä kymmenestä. Sinä sen sijaan saat 0 pistettä ymmärryksestä.

Vittu mikä Nolife! Helvetti tajuskohan se pikku Pässi/Naappi, että kyse oli tosielämästä eikä WoW:ista? Kaikenlaista…

Epic win! Ihan hyvin 12-vuotiaalle mielestäni. :) Sai pienen pukkauksen selkäänsä ja näytteli kuollutta samalla pelastaen todennäköisesti pikkusiskonsa pahoilta vammoilta.

En ymmärtänyt näistä kommenteista mitään mutta se lienee kai hyvä asia.

Tekikö tämä ”sisko” mahdollisesti vanishin, kun tämä hirvi ei urhean wow-championship-veljen feigndeathin jälkeen chargennut suoraan siskon kimppuun? Vain Gamemaster sen tietää… Itsehän olisin castannut hirven ensiksi entanling rootseihin, jonka jälkeen olisin emoteilla viestittänyt hirvelle /laugh & /sexy. Tämän jälkeen olisin kylmän varmasti kirjoittanut /afk, jonka jälkeen olisin suunnistanut suoraan champion’s halliin palkitsemaan itseäni muutamalla epicillä, urhean urotyöni johdosta.

Kuinka kova damage tuossa hirven iskussa oli? Oliko tuo hirvi kenties rogue kun backstabbasi poikaa selkään? Ei varmaankaan crit iskua tullut tai sitten pojalla vaan oli niin perkeleen iso armorclass tuossa repussa että selvis?

:D

Niin tosiaan, jokaisella hahmollahan on aloittaessa Backpack sellässä niin kyllä se repun kantaminen on sieltä opittua. :)

mites kun pelaan warrioria, chargetakko pitäs ja pistellä hirvi lihoiksi?

6.12.2007 klo 22.48, Jumppamaikka (vierailija

Ei, vaan olisi pitänyt pistää lihoiXi !

Nahkapää, miten nii belveni olis melee hunu? Ei oo mitenkää epänormaalia käyttää noita skillejä…

Ahaha voin oikeesti kuvitella ton tilanteen mut joo. Ehkä se oli warru/hunu hybridi, kanto kilpee seläs, unohti nifty stopwatchin tauntin jälkee ja sit feignas. :DD

Tai sitten poika ois voinu käyttää siskonsa lisääntymisviettiä hyväksi ja hirvi ois juossu vaan yrittämään lisääntymistä. Sillon ei poika ois ees ite saanut osumaa.

Olisi heittäny lemmikkinsä (pikkusiskonsa) hirven läskii, ampunu muutana nuolen päähän ja pistäny hirven lihoiks.. äiskälle tuliaisia

Oishan se hirvi voinu ottaa aggrot siit pojasta vaik se ”leikki kuollutta”, kattokaas vähemmästäki ihminen laskee lusikallisen punttiin ni sehän ois sama kun joku ”Disease cloud”?

Olis poika vaan pelannu uttaa, niin olis oppinut dodgeemaan pois tieltä.
..ja ampumaan hedun männynkävyllä.

Tai sitten voisin vaikka kesyttää hirven itselleni.

”Niin tai sitten heittäsin hirven kylmälaukkuun ja korkkaisin batteryn.” © Nihis

Itsehän trappaisin hirven icetrappiin ja rupeaisin juomaan melon juicea.

Jos ois ollu locki olis kyllä ollu kuollu hirvi..deep aff spec niskaan ja kitee vaan. Hunut on muutenki syvältä. WARLOCK>>>>other classes! ”Thats true mate..”

Ei se poju mitään distracting shottia tartte, mikä tahansa global aggron tekeminen riittäis sikäli, kun tytöllä oli vaa initial threat kun wanderas vahingos aggroetäisyydelle.

17.

Eka!
#team-eNigma @qnet

6.12.2007 klo 23.36, #team-eNigma @ qnet (vierailija)

Fail fail fail?

belveni, ooh meleehuntteri!!! koita hei ens kerralla heittää leijaa? (kitee sitä)…
kai sulla on myös restorogue ja tankkishamaani?

Hyvä opettavainen tarina!
Areenalla tavataan :)

Noniin siis tässä tilanteessahan olisi kannattanut vaan siirtää agro pikkusiskolle ja aimed ja heti perään arcane shot ja se ois kuollu ja olis lopussa menny skinnailee sen hirve.Tämän tapahtuman jälkeen ois skinnauksesta dropannut knothine leatheria 2x ja ois poika ollu ilonen.. =)

Aimed shottii niskaan niin ois kerta laakista kuollu se hirvi

Kyllä se Distracting Shot siellä mainitaan, huntteri :)

Itsehän olisin toiminut näin:

1. Distracting shot
2. Concussive shot (hirvi olisi juossut hitaammin kimppuuni)
3. Serpent Sting (hirvi myrkyttyy)
4. Arcane Shot kunnes hirvi on melee-etäisyydellä
5. Raptor Strike
5b. Mikäli saan väistettyä hirven huidonnat, Mongoose Bite
6. Wing Clip ja jousiammuntaetäisyydelle
7. Toista kunnes kuollut.

öh? Kuka tahansa osaa näytellä kuollutta ilman jotn. peliäkin. Aika avutonta, jos kyseisiä ”taitoja” on oppinut pelistä. Millähän ”tasolla” poika elää irl.

Rullis, kuka repun kantamisesta on puhunut…? tai lähinnä että se liittyisi peliin. you nubcake

Ensimmäiselle tiedoks että yleensä on aggro range olemassa kanssa. :)

mites kun pelaan warrioria, chargetakko pitäs ja pistellä hirvi lihoiksi?

”you are less likely to encouter wandering monsters when using roads” .. kek.

Eli seuraavat asiat: huutaminen, repun kantaminen, ja hiljaa makaaminen opitaan wowissa? hieman väkinäisen olosta…

wowin logiikan mukaan hirvi ois aggronnu taas tytön kun poika feignas :P

Muropaketin uusimmat