Uusimmat

World of Warcraft tunkeutuu South Parkiin

02.10.2006 11:50 Miikka Lehtonen

WoW ja South Park? Wow.World of Warcraft on mieletön hitti, sitä on turha kenenkään kieltää. Lisätodisteita pelin massiivisesta maineestaa saatiin, kun ennakkotiedot South Parkin uuden kauden pilottijaksosta julkaistiin. Koko South Parkin kaupunki näkyy seonneen maailman suosituimmasta nettiroolipelistä.

Jaksosta ei vielä tiedetä paljoakaan, mutta nettiin vuotaneiden tietojen mukaan World of Warcraftin maailmaa uhkaa kauhea tuho, joka toteutuessaan tappaisi kaikki pelin hahmot. Myös peliin seonneet pojat yrittävät epätoivoisesti estää hullua pelaajaa tuhoamasta koko pelimaailmaa. Odotettavissa on paljon metahuumoria World of Warcraftin tiimoilta, mutta myös piikkejä vanhan kunnon ”nettipelaajat ovat ylipainoisia olmeja” -huumorin saralla. Nähtäväksi jää, miten Kenny kuolee. Tuleeko tikaria selkään kelmiltä vai syökö lohikäärme?

Kyseessä ei ole videopelien ensimmäinen tunkeutuminen South Parkin maailmaan. Edelliskaudella Kenny pelasti maailmaa Saatanan armeijoilta pyhän PSP:n avulla. Aiemmilla kausilla on myös nähty paljon viittauksia peleihin ja pelikonsoleihin, kuten kovasti Gamecubea muistuttava Okama Gamesphere. Kyse ei ole pelkästä markkinavoimien jylläyksestä, sillä molemmat sarjan luojat ovat innokkaita pelaajia. Kaksikko on haastetteluissa kertonut viettävänsä suurimman osan jaksojen tuotantoajasta pelaamalla erilaisia pelejä, sillä käsikirjoituksen valmistuttua heillä ei ole paljon muuta osaa prosessissa kuin valvonta ja odottelu.

South Parkin 10. kauden jälkipuoliskon ensimmäinen jakso, ”Make Love, not Warcraft”, esitetään Yhdysvalloissa keskiviikkona. Suomeen jakso ehtinee ehkä jo tämän vuosikymmenen puolella. Sitä odotellessa voi tutustua South Park Studiosin julkaisemiin previkkapätkiin.

Previkkapätkä 1

Previkkapätkä 2

Lue toki myös:

Voihan WoW

Nettiroolipeli World of Warcraft kääntyy elokuvaksi

World of Warcraft -korttipeli alkaa hahmottua

Kokeile World of Warcraftia ilmaiseksi

Warcraftia myös sarjakuvana

Blizzard panostaa World of Warcraftin palveluihin

South Parkin tekijöiltä kaksi uutta leffaa

Miten uskot Kennyn kuolevan?

Katso tilanne vastaamatta