UUSIMMAT

World War II Online juhlii – osallistu ilmaiseen erikoistaisteluun

08.06.2007 14:38 | Miikka Lehtonen

World War II Online: Battleground Europe on ehdottomasti oma erikoistapauksensa massiivimoninpelien joukossa. Tonttujen, örkkien ja lohikäärmeiden sijaan se asettaa pelaajat keskelle Euroopan sotanäyttämön ratkaisuhetkiä 40-luvun kuumina sotavuosina. Ja nyt sitä voi pelata ilmaiseksi.

Realistinen sotapeli juhlii näillä hetkillä kuudetta syntymäpäiväänsä, minkä kunniaksi Matrix Games haluaa toivottaa kaikki toisesta maailmansodasta kiinnostuneet tervetulleiksi ilmaiseen erikoistaisteluun, jonka ajaksi normaalit sotatoimet lakkaavat.

”Bridges too far and many” -nimellä kulkeva erikoiskampanja asettaa pelaajat keskelle tiukkoja taisteluita, joita käytiin Euroopan suurjokien yli virtaavien siltojen hallinnasta. Pystyvätkö liittoutuneet katkaisemaan natsien huoltoreitit ja avaamaan tien Berliiniin saakka, vai lyökö kolmas valtakunta porttinsa kiinni?

Matrix Gamesin mukaan asiasta kiinnostuneet voivat käydä pelin virallisilla sivuilla luomassa ilmaiset 7 päivää kestävät tunnuksensa ja tämän jälkeen osallistua koko viikonlopun riehuvaan erikoistaisteluun. Vaikka kyse on haastavasta ja realistisesta pelistä, kehoittaisin ainakin itse koittamaan sitä kerran ja mikä olisikaan parempi tilaisuus, kuin ilmainen erikoisviikonloppu.

Taistelu Euroopan siltojen herruudesta alkaa osoitteessa www.battleground-europe.com/bridges

Keskustelu

Peliin vaan ja Alliedien puolelle suomalaiseen reiluun porukkaan. Kannattaa tutustua peliin, ja kun on kerran käynyt, niin ei enää pääse hevin ulos. Tätä tietä kiitos: http://www.fvaab.org/

Terveisin Pahang

All Battleground Europe game servers are down.

Hyvi alko tämäki ilmais testi viikonloppu, eilen oli sama homma.

Kokeilemaan vaan rohkeasti. Allied -joukoissa pelaileville tiedoksi: Kanava 47 on suomalaisten käytössä ja kyselkää apuja jos ei heti rupea sujumaan. Pelaajat on avuliasta porukkaa

Rööri: Voi sitä kommentoida, kunhan seuraat linkkiä sinne blogiin saakka. Etusivulla on vain nosto ja linkki varsinaiseen juttuun.

Suosittelen, noissa minikampanjoissa on aika hulvaton meininki aina.

Miksei WOW -nimipolitiikkajuttua voi kommentoida?

Blizzard muuten tuo mielestäni mieleen WW2 -hommia. Olisiko bännin paikka?

Muropaketin uusimmat