UUSIMMAT

World War II Online muuttuu ilmaispelattavaksi

06.08.2012 09:41 | Miikka Lehtonen

Jos vakavan sodan ystävien mielipidettä kysytään, World War II Online on ehkä kovin peli ikinä. Jyrkän oppimiskäyrän takana piilee tiettävästi todella palkitseva ja kiehtova pelikokemus, mutta monilta se on jäänyt löytämättä. Nyt edessä on yksi tekosyy vähemmän, sillä WWII Online muuttuu ilmaispelattavaksi.

World War II Onlinen täysi versio on aina ollut kuukausimaksullinen ja tulee olemaan sitä jatkossakin. Rinnalla tarjottiin ilmaista ja vain hetken pelattavissa olevaa kokeiluversiota, joka oli kuitenkin järkyttävän gimpattu: ilmaispelaajat eivät voineet esimerkiksi osallistua kiintopisteiden valloitukseen, mikä on kuitenkin koko pelin pointti. Kehitystiimi on ilmoittanut, että kokeiluversio muuttuu jatkossa täysin pelattavaksi ilmaisversioksi, jossa kaikki tärkeät sotatoimet onnistuvat. Maksua kohti pelaajia potkitaan sillä, että ilmaispelaajat eivät saa käyttöönsä kaikkia leluja pelin suuresta kalustovalikoimasta.

Kyseessä on sisällöllisen uudistuksen ohella myös imagouudistus, sillä pelin tuottaja selittelee blogissaan, että ”ilmainen kokeilujakso” tuo terminä mukanaan odotuksia luottokorttinumeroiden syöttämisestä ja muista ylitettävistä esteistä, joita peli ei ole kuitenkaan vaatinut. Ja jatkossa se on ehkä selvempää, jolloin useampi pelaaja uskaltaa kokeilla mainiota peliä.

Samaan syssyyn tiimi pohtii myös uusia rahoitusvaihtoehtoja nykyisen kuukausimaksun rinnalle. Näistä ei kuitenkaan puhuta ennen kuin F2P-malli on julkaistu ja saatu toimivaksi.

Lähde: WWII Online

Lue myös

Sorcery (PS3)

7 Wonders (lautapeli)

GTA V edistynyt merkittävästi

Mitä tapahtuu, kun fanit pousaavat ison miekan kanssa?

Keskustelu

Ainii jos joku virittelee pelin niin axis puoli ja kanava 94 (suurinosa suomalaista pelaa saksan puolella).

Joo kovat on rajoitukset mutta toisaalta ei estä millään lailla itse tappamista ainakaan inffillä. Rifle ja smg on muutenkin hyviä jos osaa käyttää.

Lataukseen meni välittömästi, yksi niistä parhaimmista ja palkitsevimmista pelikokemuksista. Kavereiden kanssa tuli kerrottua tarinoita siitä kuinka ”tapoin ensimmäistä kertaa miehen” :D

Täähän nimenomaan vaati (joskus ainakin) luottokorttitiedot trialia varten. Oisko joku ”kampanja” ollu joskus että sai trialin ilman luottokorttitietoja ja vaikka kovana PR pelaajana ajattelin tuolloin että ei ne graffat ole tärkeet mutta tilaamattahan jäi. Josko nyt kokeilis uudestaan.

Ei nyt ihan niinkään, peruskalusto on käytettävissä, millä pärjää ihan hyvin. Kaikki kalusto vaatii taitoa ja korkeen tierin kalustoo ei joka tapauksessa riitä kaikille, koska pelissä on rajalliset spawn listat. Monesti tappelujen loppuu kohden parhaat kamat on jo käytetty loppuun ja ratkaisu tappelut käydään kivääri kivääriä vastaan. Tässä vaiheessa jomman kumman puolen johto saattaa onnistuu siirtämään vahvistuksia taisteluun joka saattaa ratkaista taistelun.

Muropaketin uusimmat