UUSIMMAT

World War II tarjoilee ilmaista nettisotaa

27.03.2009 16:09 | Jukka O. Kauppinen

Maa-, meri- ja ilmasotaa samaan pakettiin yhdistelevä World War II Online -nettipeli tarjoaa kiinnostuneille ilmaisen 14 vuorokauden testijakson. Ja mikä mainiointa, ilmaiseen testiin osallistujilla on mahdollisuus saada oma pärstänsä peliin.

Testijaksoon osallistujista arvotaan kolme pelaajaa, joiden kasvot lisätään pelin jalkaväkisotilaiden naamakirjastoon. Ja sitten vain odotellaan, että koskas kadulla tulee vastaan joku, joka tuijottaa sinua ihmeissään.

World War II Online on tuhansia pelaajia samalle saumattomalle toisen maailmansodan taistelukentälle nakkaava MMO, jossa ei suoritella joutavia questejä aarteiden perässä. Tavoitteet ovat reilusti lystimpiä: vallataan tuo kaupunki, koukataan osastolla tuolta ja toisella täältä – ja perskutarallaa, motitimme pari vihollisen divisionaa.

Lisätietoja naamailusta: http://www.battlegroundeurope.com/faces

Lisätietoja: http://www.battlegroundeurope.com

Lisää aiheesta

Aces High 2 ja World War II Online päivittyivät

World War II Online (PC)

World War II Online: Battleground Europe (pc)

Lue myös

Arvostelu: ShellShock 2:Blood Trails (PS3, 360)

Deus Ex 3 palaa sarjan juurille

Fallout 3 oli pelikehittäjien vuoden peli, LittleBigPlanet palkituin

Guitar Heron sisarprojekti DJ Hero löysi tiensä nettiin

Virtual Consoleen roimasti retrokolikkopelejä

Keskustelu

@11 toi 200-300 on todellinen low populaatio hetki, usein pelkästään yhessä tappelussa on noin paljo väkeä :)

Kaikkia ajoneuvoja/paatteja/lentokoneita pystyy ohjailemaan joko yksin tai kaverin kanssa.

Tuossa kun on noita mahdollisuuksia pelata vaikka millasilla joukoilla tahansa, Tedgerin pasteemassa videossa oli laivojakin, niin sinnehän uppoaa sit varmaan 200 pelaajaa servulta miehistöksi?! :D Vai ohjaako sitä laivaa yksi vaan? Mikä itsessään on yhtä kaamea asia kuin että sinne tuhlattaisiin 200 ihmispelaajaa. Tuollaset laivat taitas olla melko turhia, muissa kuin itse laiva- tai sukellusvenesimulaattorisotapeleissä.

Ei tietoa onko pelaajamäärät paljon muuttunu, mutta muutama vuosi takaperin puhuttiin jostain 200-300 per puoli tjsp. Ihan kivat rähinät yleensä muutoin paitsi suomen aikaan aamupäivällä kun jenkit jo menee nukkumaan ja eurot töissä. Nyt on jääny pelit vähemmälle joten en nykytilanteesta tiedä…

@6

Kyllä sielä kaiken aikaa on meininki tuol palvelimella, kun ei ole kuin yksi palvelin jossa sota päyrii. Perinteisesti euroaikoihien ja suomiaikoihin Saksalailissa on enempi porukkaa pelissa ja taas rapakontakaisen primetimen aikoihin Liitoutuneilla.

Siitä alkuperäsestä pelistä ei paljon ole jäljellä, lähes kaikki grafiikat on pistetty uusiksi, paria OK mallinnettua tankkia ja flygarii lukuunottamatta.

Ite olin parit ekat vuodet panssarintorjunta miehenä ja sitten siirryin ilmatukeen, jota sen jälkeen oonki harrastellu suomi axisten harmiksi ;)

Pelin sivuilta saa kyllä ihan koko pelin imutettua milloin vaan, mutta noita ilmasia koeaikoja ei ole kokoajan. Nykyään taitaa tosiaan vaatia tuon luottokortin että pääsee testaamaan ettei porukka laita aina uutta trial-tiliä ja pelaa ilmaiseksi 2vk jaksoissa. Itse pelin pystyy kyllä ostamaan ja maksamaan tilisiirrollakin.

Itse peli on kyllä todella nautittava kunhan pääsee sisälle. Varsinkin panssaritaistelut parasta mitä pelimaailmasta löytyy. Ei ole mitään energiapalkkeja vaan tykistä ja osumakulmasta sekä etäisyydestä riippuen peli laskee meneekö se kuti läpi panssarista vai ei. Sen jälkeen katsotaan mitä vauriota se aiheuttaa tankissa. Tämän lisäksi löytyy myös lentotaistelut realistisine osumamalleineen. Tosin näkyvät vauriot eivät ihan vedä vertoja IL-2:lle eikä pelin ulkoasu muutenkaan häikäise. Laajuudessaan ja realismissa ihan omaa tasoaan WW2 MMO:na. Kunhan vain grafiikka ei ole pelissä pääsasia :)

@5
valaisepa vähän, miten toisella on realistinen kalusto ja toisella jotain muuta?
(oot pelannut niin kauan, että on varmaan selvinnyt miksi niin on?)

Tää pelihän on pyörinyt kauan, onko jo 2000-luvun alusta kun itse siitä kuulin ensimmäiset huhut ja kiinnostuin jo silloin. Ei vaan ole saanut aikaiseksi sitten tutustua :D
Se harmittaa eniten, ettei missään pelin sivuilla lue saatika pääse katsomaan servutilastoja paljonko pelaajia noin pyöreästi yleensä pelaa.
Muutaman pelaajan takia viitsi nähdä vaivaa pelin hankkimiseen kun on esimerkiksi Red orchestra jota voi pelata ostamalla dvd:n, ilman mitään Visa-sotkuja.

Olen pelaillut randomilla peliä semmoiset 4-5 vuotta ja aina se on tarjonnut hyviä pelihetkiä ja kovaa vääntöä allisakkia vastaan. Kannattaa liittyä saksalaisten puolelle jos haluu muuten realistista kalustoa. Allien kalusto on kaukana realismista.

Näinhän se menee, ettei peliä pääse ilmaiseksi nettiin pelaamaan. Liittymisen yhteydessä saa 14 päivää ilmaista peliaikaa, jonka jälkeen maksullinen kausi alkaa. Ja rekisteröityminen luonnollisesti vaatii luottokortin. Voisi ottaa ensin selvää näistä asioista ennen kuin niistä julkaisee uutisia >:(

Niin, eihän se liittyminen niin ilmaista ole. Tässä toimitus ei puhu voiko peliä pelata MYÖS netissä ilmaiseksi sen 14 päivää. En jaksa mennä ottamaan selvää vaan potkin toimitusta asiasta ottamaan enemmän selvää. Sillä viime syksyn/talven taitteessa peliä halusin testata, mutta pelin sivuilta sai vaan imettyä raakileversion jolla sai vaan testata itse peliä, joukkoja, panssareita jne. muttei puhettakaan nettipelistä.
JOTA ehdottomasti haluaisi varmasti jokainen testata eikä vain pyöriä yksin loppumattomalla kentällä.
Nettipelin testaukseen olisi tarvinnut Visan jotain pientä maksua ja varmistusta varten. Siihen loppui liitely Electronin omistajalla.

Loppukevennys: jokatapauksessa Tigeria ilotikulla ajaminen oli uskomattoman hauskaa (vrt. realistinen? mene ja tiedä, kun en ole oikeaa koskaan ajanut :)

Muropaketin uusimmat