Uusimmat

Wormsien marssi jatkuu myös käsikonsoleille

19.04.2007 11:50 Jukka O. Kauppinen

Kylläpäs Wormseja nyt löylytetään. Voisi luulla että Worms on Team 17:sta ainoa ikinä menestynyt pelisarja,  sen verran niitä nyt kierrätetään joka suuntaan. Ensin matoiset iskeytyivät Xbox Liveen, nyt niiden suosion pitävyyttä maistellaan myös DS:llä ja PSP:llä.

Käsikonsoleille julkaistaan Worms: Open Warfare 2, joka sisältää muun hilpeän melskaamisen lisäksi pitkästä aikaa jotain uuttakin. Pelissä on muun muassa ampumarata, jolla eri aseiden käyttöä voi treenata. Lisäksi tarjolla on uusia moninpelimuotoja, kuten Campaign, Puzzle, Rope Race ja Puzzle.

Kiitollisesti nämäkin Wormailut näyttäisivät tyytyvän klassiseen sivusta kuvattuun 2d-kuvakulmaan.

Worms oli erinomaista viihdettä N-Gagella, joten voisinpa väittää että ne sopivat erittäin hyvin myös tehokkaammille käsikonsoleille. Keksiiköhän Team 17 DS:n tuplanäytölle jotain vekkulia?

Ensimmäinen Worms-peli ilmestyi Amigalle vuonna 1995. Matosotaa on nähty sen jälkeen yhdellä jos toisellakin pelikoneella, joskin välillä pelit vähän harhautuivat muodikkaalle mutta vähemmän käytännölliselle 3d-polulle. Xbox Live Arcadessa julkaistu uusi 2d-Worms kuitenkin osoitti, että perinteisellekin matosodalle on yhä tilausta.

Xbox-Wormsiin muuten tulee jossain vaiheessa laajennuksia, joiden mukana peliin tulevat myös suomenkieliset äänet. Ja äänessähän ovat allekirjoittanut ja toinen Byterapers-demoryhmän mies, T.o.B. Kannattaa ladata :)

Käsikonsoliwormsit ilmestyvät ensi kesänä.

Lue lisää eDomesta

Worms saapuu Xbox Live Arcadeen

Ensimaistiainen Xbox Liven Wormsista

Worms World Party (N-Gage)

Worms: Forts Under Siege (PC, PS2, Xbox)

Worms 4: Mayhem (PC, PS2, Xbox)

Lisää matosotaa?

Vastaus Vastanneiden osuus tällä hetkellä
Kyllä kiitos, sitä ei ole ikinä liikaa
0%
No, kai nämä vielä ovat ok
0%
Äh, Wormseja joka luukusta, rauhoittukaa jo
0%
Worms, ihan roskaa
0%

Siirry takaisin kyselyyn