WoTin MM meni Venäjälle – Hellraisers pieksi Kiinan El Gamingin 7-1

26.04.2015 22:38 | Muropaketin toimitus

Niinhän siinä sitten kuitenkin kävi, että kaiken eilisen aasialaisten joukkueiden dissaamisen jälkeen kiinalainen El Gaming väänsi tiensä finaaliin, jossa vastassa oli venäläinen Hellraisers. Mistään taidokkaan pelaamisen juhlasta ei tosin voi puhua, sillä molemmat tiimit mättivät toisiaan kahdeksan matsin ajan lähinnä suoraan turpaan.

Hellraisers kuitenkin mätti niin paljon paremmin, että oksat pois, joskin parhaan yksilösuorituksen mitalin nostaisin itse yhden kiinalaispelaajan kaulaan. Kun molemmilla joukkueilla oli vain yksi pelaaja kentällä, niin hellraiseri vain istui paistamassa makkaraa ja nyhjäsi, kun kiinan kaveri teki todella upean kiepauksen ja yllätti naapurin ns. housut jalassa. Ei sekään silti riittänyt.
Laajempaa tarinaa, kuvia ja videoita tapahtumasta kunhan täältä on kotiuduttu.
Lisätietoja: http://en.en.thegrandfinals.com/

 

Keskustelu

Toimittajan mielestä paras suoritus siis oli sellainen, jonka sokea Reettakin olisi pystynyt tekemään. Mainitsematta nimittäin jäi, että puolustamassa kyseisessa tilanteessa ollut Hellraiserin pelaajalle riitti henkiinjääminen, hyökkäävän puolen velvollisuus on joko cäppääminen tai vastustajan tuhoaminen viimeiseen tankkiin. Ja kuinka hullua olisi lähteä etsimään tappion uhalla vihollista tankilla, josta miehistöstä on tapettu jo komentaja, ampuja ja ajaja(hengissä vain lataaja), sekä tykki vaurioitunut. Toisin sanoen tämän makkaranpaistajan tankin näköetäisyys oli puolet huonompi, liikkuvuus puolet huonompi ja tähtäysaika sekä tarkkuus 1/4 verrattuna vastassa olleen kiinalaispelaajan tankkiin. Ja vielä, vaikka kiinalaispelaaja ei olisikaan saanut yhdellä ammuksella tuhottua vastustajaansa, olisi sopivalla tuurilla kuollut myös viimeinen miehistön jäsen, jolloin El Gaming olisi kyseisen erän voittanut.

E-urheilutapahtumat ovat yleensä mielenkiintoista seurattavaa. Yritin ennakkoluulottomasti katsoa tuota WoT-tapahtumaakin, mutta toiste saa jäädä katsomatta. Erät kestivät muutaman hassun minuutin, ja näiden välissä jauhettiin sitten täytehöpinää enemmän kuin tarpeeksi. Olo oli kuin jenkkifudista seuratessa sillä erolla, että tauot olivat tuskastuttavam pitkiä. Kaiken kruunasi naurettavat tasoerot, jolloin itse erätkin olivat tylsääkin tylsempiä pikamättöjä. Toista yhtä ankeaa E-urheilupeliä en tiedä.

Edellisvuoden mestari ei ollut mikään kiinatiimi fyi. Helppoahan se tietty on päästä finaaliin kun syötetään helppoja kiinatiimejä josta johtuen 5 – 0 pelejä oli venäjä tiimillä enempikin.

Sitten tuommoinen sopupeli tiimi selviää finaaliin, niin ohhoijjakkaa.. tulee mieleen lätkäkisat minsk -nimisessä kylässä jossa joka tuomari korkeinta oikeutta myöten on lahjottu ainakin kerran elämässään.

että edellisvuoden mestari oli surkee?

voitto meni sinne minne kuului

Olipa helppo tie taas ryssillä. Finaaliin kiinatiimiä vastaan joka oli lähtökohtaisesti paska, mutta pelasi juurikin niitä surkeita aasiatiimejä vastaan.

Ei mikään yllätys että voitot taas etukärkeen järjestelty. Valkoryssä meininkiä parhaimmillaan.

Muropaketin uusimmat