WoWin lisälevy julkaistiin … ja mitään ei hajonnut!

30.08.2016 10:41 | Miikka Lehtonen | 2536

World of Warcraft on laajentunut! Pitkään ja hartaasti odotettu Legion-lisälevy julkaistiin virallisesti viime yönä. Moni odotti, että sitten alkaisi kaaos, mutta todellisuudessa kaikki meni hyvin.

World of Warcraftin kuudes lisälevy, Legion, oli enemmän kuin tervetullut. Se edellinen lisäri kun ei saanut lisäsisältöä pitkälti yli vuoteen, joten pelaajat olivat jo vähän leipiintyneet samojen maisemien katseluun ja samojen raidien ajamiseen. Muun muassa levelikattoa nostava Legion tarjoaakin reippaasti lisää pelattavaa WoW-kansalle.

Warlords of Draenorin julkaisu oli aikanaan totaalinen katastrofi, sillä Blizzardin rauta kyykkäsi ykkösellä pelaajarynnäkön edessä. Useiden tuntien jonot, hirveä ja pelin pelikelvottomaksi tekevä lagi ja monet muut ongelmat pilasivat aikanaan Draenorin ensimmäiset pelipäivät ja saivat monet odottamaan kauhulla myös Legionia. Kun viime aikoina myös hakkeriporukat ovat heitelleet DDOS-hyökkäyksiä Blizzardin niskaan tasaisin väliajoin, moni teki omat ratkaisunsa: omasta killastani suurin osa kävi illalla servereillä toivottamassa hyviä grindauksia yöksi valvoville harvoille ja meni sitten nukkumaan, odottaen, että peli ei kuitenkaan olisi pelikelpoinen ennen kuin paljon myöhemmin.

Toisin kävi, sillä Legionin ilmestyttyä kello 01:00 Suomen aikaa serverit olivat hetken aikaa hieman ruuhkaisia, mutta toiminta vakaantui jo noin 15 minuutissa ja sen jälkeen kaikki toimi hyvin. Ensimmäiset 110. tason saavuttaneet pelaajatkin löytyivät jo aamuyön tuntien aikana ja nopean oman kokeilun perusteella kaikki toimii kuin junan vessa.

Tulemme siis palaamaan asiaan arvostelun myötä.

Lisätietoja: Blizzard

Keskustelu

Ja tämähän toimii! Itselläni suurimmat odotukset olivat Battle.netin avaimenlisäyksessä. Siinä kesti tavallista kauemmin, mutta puhuttiin kymmenistä sekunneista… kaikkiaan tämä taisi olla onnistunein lisälevyn julkaisu Blizzardilla WoWin historian aikana.

Muropaketin uusimmat