Uusimmat

WoWin seuraava lisäosa on pandasirkusta

21.10.2011 21:55 Miikka Lehtonen

Niinhän tässä kävi, että World of Warcraftin seuraava lisäosa on kuin onkin Mists of Pandaria. WoW-kiho Chris Metzen esitteli Blizzconin avajaistunnelmissa seuraavan lisälevyn ja ihmeteltävää riittää. Pandoja, munkkeja ja sotaaaaaaargh!

Mists of Pandaria vie pelaajat nimensä mukaisesti Pandarian mantereelle, jossa Pandaren-pandat elelevät kovin kiinalaisissa tunnelmissa ja liikkuvat Kung-Fu Panda -immateriaalioikeuksien rikkomuksen partaalla. Metzenin mukaan mantereella kaikki on mennyt hyvin jo vuosituhansia, mutta sitten alliancen ja horden nestepäät osuvat paikalle ja tuovat sotansa mukanaan.

Pelillsien sisällön puolelta Metzen mainitsi kaikenlaista, mutta ei selitellyt mitään. Level cap 90:ään, uusitut talentit, uusi rotu, pandarenit. Uusi hahmoluokka, munkki. Challenge Mode -luolastot, PVE-skenaariot, lemmikkien välinen taistelusysteemi (älkää kysykö) ja kuulemma todellista, avointa ja reipashenkistä sotaa.

Ja ne pandat. Kummalle puolelle? No, miten olisi molemmille. Pandat kun ovat pelin ainoa rotu, joka aloittaa neutraalina ja sitten noin 10. tason kohdalla valitsee, taisteleeko alliancen (boooo) vai horden (jeeee!) riveissä.

Jossain vaiheessa ensi vuonna, jos pitäisi veikata.

Lue myös

Battlefield 3 on MuroBBS:n hypetetyin ja odotetuin uusi peli

Star Wars: The Old Republic – ensikosketus BioWaren megamorppiin

Uncharted 3 on nykypelien suurinta seikkailua

Videojysäys: Assassin’s Creed Universe, Dark Souls, Ace Combat, Batman Arkham City