Wreckfestistä tehdään lopulta “kokonainen”

29.08.2016 14:00 | Jukka O. Kauppinen

Juho ehätti jo uutisoimaan suomalaisen Bugbear-studion työstämän Wreckfest-romurallikaahailun konsolitulevaisuudesta. Eikä siinä kaikki!

Suomipeli Wreckfest nähdään myös konsoleilla

Konsoliversioiden ja erillisen Stuntfest-fysiikkaleikkikenttäpelin lisäksi studio kertoo pistävänsä pökköä pesään myös varsinaisen Wreckfestin suhteen.

”Nyt Wreckfestistä tehdään kokonainen”, firma lupaa PC-versiosta.

Ja onhan se nyt jo vähän aikakin. Peli julkaistiin Steamin early access –palvelussa jo 2014 ja vaikka devaus tuntui sujuvan alkuvaiheessa railakkaasti, niin jossain vaiheessa projekti selvästi kompastui ja huolella. Tiedä sitten mitä kulissien takana on tapahtunut, mutta päivitysten tahti hidastui ikävästi. Otetut askeleetkin olivat välistä aika outoja, jopa mitättömiä. Kehitys tuntui epämääräiseltä näpertämiseltä, josta puuttui punainen lanka.

Ehkä homma on saatu nyt kondikseen, sillä peliin luvataan isoja kehitysaskeleita, joihin lukeutuvat muun muassa uudet radat ja vanhojen viimeistely julkaisukuntoon, ratojen tuunaus, uusittu visuaalisuus, autojen laittelua, käyttöliittymän uusiminen ja tietenkin se ihan kunnon uratila. Ja kaikkea muuta.

Pidetään nyt isoja peukkuja Wreckfestille, että peli saadaan jossain vaiheessa oikeasti julkaisuun ja pois early access –vaporwarevaiheesta. Sillä kyllä tämä hauska autopeli sen ansaitsisi.

Peukkuja myös Bugbearin muille projekteille. Pitäkää nyt homma hanskassa siellä!

Lisätietoja: Wreckfest Status Update

Wreckfest
Kaikki jutut aiheesta