Uusimmat

X06 käyntiin Barcelonassa

27.09.2006 10:40 Miikka Lehtonen

X06 BarcelonassaMicrosoftin vuoden päätapahtuma, X06, pyörähtää tänään käyntiin Barcelonassa. Odotukset ovat korkealla, sillä firma on luvannut lisää tietoa tämän ja ensi vuoden kuumimmista peleistä, sekä pinon kovia yllätyksiä. Lunastetaanko lupaukset? eDome seuraa.

Vaisuksi jääneen Tokyo Game Show -tapahtuman jälkeen odotukset ovat korkealla, sillä muutamaa huippunimeä lukuunottamatta Xbox 360:n pelitarjonta näyttää lähitulevaisuuden osalta melko vaisulta. Barcelonassa 27. ja 28. päivä järjestettävä tapahtuma toivottavasti tuo valoa pimeyteen ja lisätietoa sitä haluaville.

Aiemmat X-tapahtumat ovat jokainen sisältäneet jonkin sortin kovia uutisia, kuten Xboxin hintatiedot vuonna 2001, Xbox Liven ja Raren lanseeraukset vuonna 2002 ja Xbox 360:n julkaisupelien kattavan esittelyn viime vuonna. Tapahtuma ei ole vain Microsoftin ja Xbox 360:n huutotorvi, vaan tilaisuudessa esitellään pelejä myös Games for Windows -alustalle (lue: pc) ja muiden firmojen toimesta.

Lost Planet kuuluu X06:n odotetuimpiin peleihin

Tapahtuma näkyy ja kuuluu pelisaittien ohella myös Xbox Livessä, jossa Bringing it Home -teemaviikko jatkuu. Myös europelaajille on vihdoin lupailtu uusia pelidemoja ja -videoita, joten boksin sisältö kannattaa tarkistaa. Teemaviikko antaa myös Xbox Live Silver -pelaajille mahdollisuuden nauttia Gold-eduista, kuten verkkopeleistä, joten ne hyllyssä pölyttyvät Call of Dutyt ja Perfect Dark Zerot kannattaa myös pyöräyttää käyntiin.

eDome seuraa tapahtumia ja päivitämme saitille uutisia sitä mukaa kun niitä Espanjasta tihkuu.

Mitä odotat eniten X06:lta?

Katso tilanne vastaamatta