UUSIMMAT

Xbox Gold -ilmaispeleissä japanilaishulluutta ja puolalaista synkistelyä

02.01.2015 13:00 Muropaketin toimitus

Kuukausi vaihtui äskettäin ja sitä myötä vaihtuivat myös Microsoftin Games With Gold -tarjouspelit. Tammikuussa tarjolla on todella hämärää japanilaisseikkailua, prätkäpäristelyä ja puolalaista roolipelaamista.

Tammikuun Games With Gold -pelit — eli Xbox Live Gold -jäsenille ilmaiset pelit — ovat D4: Dark Dreams Don’t Die Xbox Onelle, sekä MX vs ATV Live ja The Witcher 2 Xbox 360:lle.

D4 on japanilaisen Swery65:n uusin ja hämärin peli, jossa yksityisetsivä matkaa läpi ajan etsiessään vaimonsa murhaajaa. Swery tiimeineen on aiemmin tullut tunnetuksi muun muassa Deadly Premonition -pelistään, joka oli hyvin happoinen ja häpeilemätön Twin Peaks -kopio. D4 nostaa outousrimaa vielä vähän lisää ja on … no, puhdasta hulluutta. Peli tukee Kinectiä, mutta ei vaadi sitä: pelata voi sangen hyvin myös ohjaimella. Kannattaa kokeilla!

 

The Witcher 2 on myös hehkutuksen arvoinen peli. Eeppinen ja aikuiseen makuun tehty roolipeli julkaistiin tuunattuna versiona myös konsoleille ja nimenomaan tämä Enhanced Edition on se, joka nyt on ilmaiseksi saatavilla. Tai tulee olemaan 16.1. jälkeen, sillä molemmat Xbox 360 -pelit aukeavat vasta kuun puolivälissä. MX vs ATV Live on kuulemma myös asiallinen, mutta en ole ikinä pelannut, joten en myöskään kommentoi sen tarkemmin.

Hyviä pelejä, siis!

Lähde: Major Nelson