Uusimmat

Xbox Livessä tapahtuu: Luminesin hinta laski, Speedball 2 ja Every Extend Extra vihdoin tulossa

16.10.2007 13:41 Miikka Lehtonen

Xbox Livessä sattuu ja tapahtuu. Vaikka jokaviikkoiset sisältöpäivitykset ovat muodostuneet jo tavaksi, kaikki sisältöpäivitykset eivät ole saman arvoisia. Tällä kertaa näyttää olevan tiedossa melkoinen herkkuviikko.

Ensin on tiedossa herkkua Lumines-puzzlepelin ystäville, niin uusille asiakkaille kuin vanhoille tutuillekin. Lumines saa nimittäin huomenna uutta ladattavaa sisältöä ja hinnanalennuksen. Lumines-peruspaketti laskee 800 Microsoft-pisteeseen ja kulta-asiakkaat pääsevät lisäksi käsiksi kahteen ilmaiseen grafiikkapakettiin. Täysin uutta on puolestaan 400 pisteen hintainen ”Rockin’ Holiday Pack”, joka sisältää pinon juhla-aiheisia grafiikkateemoja. Tarjolla on lentäviä noitia, paistuvia kalkkunoita, joulupukkia ja muuta mukavaa.

Sama julkaisija ja puzzleteema saavat jatkoa, sillä hartaasti odotettu Every Extend Extra Exterme paukahtaa niinikään Xbox Live Arcadeen tällä viikolla. Luminesin tapaan alunperin PSP:llä alkunsa saanut aivopähkinä keskittyy palikoiden pinoamisen sijaan ketjureaktioiden ja räjähdysten ympärille. Luminesin tavoin musiikki on taas tärkeä osa peliä. 360-versio parantaa alkuperäisen grafiikkaa huomattavasti. Tarjolla on lisäksi kaksi uutta pelitilaa, sekä moninpeli.

Väkivaltaviihteen ystäviä taas kiinnostanee enemmän Amiga-aikojen legenda, Speedball 2: Brutal Deluxe. 90-luvun parhaisiin bilepeleihin lukeutunut Speedball on saanut pintaansa lisää kromia uuden, vaihtoehtoisen 3D-grafiikkatilan myötä, mutta peruspeli on pitkien testisessioiden perusteella aivan yhtä kaoottista ja hauskaa kuin aina ennenkin. Mukana on myös online-moninpeli ja pino tavoiteltavia saavutuspisteitä.

Sekä Every Extend Extra Extreme että Speedball 2: Brutal Deluxe ilmestyvät huomenna Xbox Live Arcadeen, josta ne voi ladata 800 pisteen kappalehintaan. Kumpaankin peliin on lupailtu myös ladattavaa lisäsisältöä. Hyvää settiä siis luvassa, nyt kun se elokuuksi luvattu Sensible World of Soccer vielä ilmestyisi.